Harry Potter Macerası Başlamadan Voldemort'u Durdurabilecek 9 An

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Harry Potter Macerası Başlamadan Voldemort'u Durdurabilecek 9 An – Fantastik Canavarlar

image

Harry Potter serisi, Harry’nin Voldemort’a karşı verdiği mücadele etrafında gelişiyor. İlk kitaplarda bunu yapmanın yolu neredeyse imkansız görünüyordu. Fakat sonunda Harry Hortkulukları ve Voldemort’u nasıl yenebileceğini öğrendi. Lord Voldemort, küçüklüğünden beri karanlık, manipülatif bir büyücüydü ve daha Hogwarts’tayken hortkuluk yapmaya başlamıştı. Şimdiye kadarki en güçlü kötü büyücü olma yolunda erkenden ilerlese de, Harry’nin hikâyesi daha… (DEVAMI…)

1 Beğeni

Bence en sonuncu ihtimal çok daha gerçekçi. Eper dumbledore diğer yoldaşlık üyelerinden bunu gizlemeseydi herkes bir yerlerde hortkuluk arasaydı harrynin işi çok daha kolay olurdu

Annesinin ölmesi yada ölmesi etkilemezdi. Çünkü aşk iksiriyle doğmuş cocuklar sevgiyi hissedemezler. Annesi olsaydı bile muhtemen yine de bir sosyopat olurdu.

Eventually, J.K. Rowling revealed to us that the reason Voldemort is unable to feel love is because he was conceived under the influence of a love potion.

Karanlık prensi daha hızlı atın

Olabilir. Evet ama J.K.Rowlingin bir bildiği vardır herhalde. Yine de bu seçenekler de gerçekçi görünüyor. Ellerinize sağlık. :smiling_face_with_three_hearts: