HBO Max Türkiye

Anladım şimdi, sağ olun.

1 Beğeni

Bu arada Japonlar dedim ama Amerikalılar veya diğer batı ülkeler tarafında yapılmış. Tamamen Japon Animesinin stili kopyalanmış batı animesi denilen bir tür türedi son yıllarda onlar bir iş bu.

Şu anlık altyazı bile koymamışlar.

1 Beğeni

Çok ilginç koydukları ingilizce altyazıyı google çevir ile çevirdiğimde ingilizce altyazı türkçe oluyor. Demek ki google çeviri ingilizce altyazısını kullanıyorlar yani CC mevzusu var.

1 Beğeni

Max orijinal filmler konusunda eksik içerikleri tamamlamaya başlamış.

1 Beğeni

harry potter 20. yıl özel gelmiş.

Max’deki DC kataloğuna ve eksik kalan animasyonlara bakıyorum da bunun dublaj olmaması ya da içeriklerin sansürlü olmasıyla alakası yok. Çok net bir iş bilmezlik var.

1 Beğeni

Rick and Morty anime versiyonuna Türkçe altyazı getirmişler.

Max’e Trust Me isimli bir film gelmiş, 2024 yapımı bir HBO filmi. Orijinal dili bile yok. Anladığım kadarıyla film Fransızca ve sadece Türkçe dublaj var, orijinal dili henüz yok. Güzel iş bilmezlik bunlarınki!

Arkadaşlar selam. Hepsiburada üzerinden Max Türkiye üyeliğim mevcut. Mayıs ayında Türkiye’den Kanada’ya taşındık. Burada malesef Max olmadığı için hiçbir şekilde Max’ı izleyemiyorum. Telefonumdaki ücretsiz VPN uygulaması ve bilgisayarda Opera tarayıcısının dahili VPN’iyle denedim. Ana ekran bu sefer açılıyor, filmleri-dizileri görüyorum ama izlemeye tıklayınca malesef aşağıdaki gibi uyarı alıyorum ve izleme yapamıyorum. Bunu geçmenin bir yolu var mı acaba?

Ücretli bir VPN alıp denediniz mi? (Bir tane seçip 30 gün deneme yapabilirsiniz) Genelde bu tür şeyler aşılıyordu ama Kanada’da bulunmaması şaşırttı. Crave üzerinden izlenebiliyor Max içerikleri. Sizin hata almanızdaki pay ülkede bulunmaması olabilir.

1 Beğeni

Hayır, ücretli bir VPN ile denemedim. Gerçekten güvenilir bir tane söylerseniz deneyebilirim. Crave’e ekstra ücret ödemek istemiyorum, Crave’de Max Türkiye’nin aksine türkçe altyazı da olmayabilir. Elde varken yeniden HBO satın almak mantıklı gelmiyor. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Kaspersky vpn. Daha önce kullandığım için önerebilirm. Burada Netflix ve.Prime Video içeriklerine başka ülkelerden bakıp izlemiştim. Deneme süresi var diye hatırlıyorum beğenmezseniz iptal edebilirsiniz.

Max, Kanada’da faaliyet göstermez; [ 228 ] Warner Bros. veya bağlı kuruluşları tarafından üretilen Max Original programlamasının çoğunun hakları , bunları OTT hizmeti Crave ve İngilizce ve Fransızca ücretli televizyon hizmetleri Crave ve Super Écran (kendileri de TV Everywhere kimlik bilgileri aracılığıyla Crave’in OTT sürümüne erişimi içerir ) aracılığıyla dağıtan Bell Canada’nın bağlı kuruluşu Bell Media [ e ] tarafından tutulmaktadır . Anlaşma ilk olarak 2019’da duyuruldu ve ayrıca Crave’in ilk yayınlanan HBO programlaması (Bell, Crave’in bir multipleksi olarak bir HBO kanalı işletiyor ) ve Warner Bros. Pictures sürümlerine ilişkin tek seferlik ödeme hakları yenilendi. Üçüncü taraf stüdyolar tarafından hizmet için üretilen dizilerin haklarını içermez. [ 215 ](HBO Max - Wikipedia)[ 229 ](HBO Max - Wikipedia)[ 230 ](HBO Max - Wikipedia) Anlaşma en son 2024’te belirtilmemiş bir süre için yenilendi. [ 231 ](HBO Max - Wikipedia)

1 Beğeni

Yani bu durumda Max’ı VPN ile izleyemiyor muyuz? Tam anlayamadım. :slight_smile:

1 Beğeni

Yani VPN’e göre değişir ama Kanada’da yaşıyorsan İngilizce ve Fransızca biliyorsan orada anlaşmalı olduğu platformları satın alıp izlesen daha iyi. Tabii Türk içerikleri için kullanmak istiyorsan başka.

1 Beğeni

https://play.hbomax.com/standalone/d03181e9-aa1c-477e-94d9-5141449eca2c

yeni dc içeriği olarak 29 dakikalık beast boy yanlızlık eklenmiş hbo max’e.

hbo max batman ninja eklenmiş.

Favori 5 dizimden biri olan The Sopranos’u tekrar izlemek için kullanıyorum bu aralar. İngilizce altyazısı diziden daha farklı, birebir çevirmemişler. Türkçe altyazısı fena değil.

OZ’u da TR’ye yükleseler keşke ama VPN açıp döneriz onu da artık. :slight_smile: