İddia: Fantastik Canavarlar 3'ün Senaryosu J.K. Rowling Tarafından Baştan Yazılıyor

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: İddia: Fantastik Canavarlar 3'ün Senaryosu J.K. Rowling Tarafından Baştan Yazılıyor – Fantastik Canavarlar

image

Warner Bros. CEO’su Kevin Tsujihara Büyücülük Dünyası’ndaki yeni gelişmeler hakkında konuştu. Kevin Tsujihara Fantastik Canavarlar 3 filmi ve yeni gelecek olan Harry Potter: Wizards Unite oyunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tsujihara’nın açıklamalarında en dikkat çekici olan kısım çıkış tarihi 2021’ye ertelenen Fantastik Canavarlar 3 ile ilgili oldu: ”İkinci film ilki kadar iyi performans gösteremedi, ancak sanırım… (DEVAMI…)

Aslında Rowling’in yayına bir de usta senarist verseler olay çözülecek. Rowling yazar başka bir kişi düzenler. Her hayal gücü para etmiyor maalesef. Kadın senaryo yazamıyor. Hatta kitap bile yazamıyor artık gibi geldi bana. Sürekli HP evreninin ekmeğini yeme çabası. Onun da evren olarak temeli sağlam olmadığı için çöküyor yavaş yavaş. Sonra ama dambıldor geydi, 85 tane daha okul var bak ama onları detaylandırmayacağım çünkü yeni uydurdum diye gezersin ortalıkta. Film çıksın izleyeceğim ama sinemada para vermeye değecek bir film olmayacak gibi geliyor bana.

1 Beğeni

Warner Bros niye böyle acemice şeyler yapıyor. Adamların neredeyse tüm yapımları sıkıntılı. Dc desen, zaten çocuk oyuncağına çevirdiler. Bence politikalarını bir gözden geçirsinler.

İşte bu haber 3. filmi son film olarak tekrar düzenlemeleri korkumu deli gibi körükledi. Olayın sevmemeleri ve rowlingin baştan yazıyor olduğunu sanmıyorum. Korkarım 3. filmi, ilk başta planladıkları gibi final filmi olacak şekilde baştan yazıyorlar. Ve işin kötü yanı şu ki onları suçlayamayız. 3 film 5 filme uzatıldı dediklerinde harry potter kitapları kadar dolu bir hikaye olduğu için uzatmaları gerektiğini düşünüp sevinmiştim, ama 2. film kanıtladı ki uzatılmaması gereken bir hikayeyi uzatmışlar ve türk dizisi gibi sulandırmışlar. Sadece 25 milyon dolar kar etmeleri de bardağı taşırdı sanırım stüdyo için. ‘‘Keşke ilk haliyle 3 film olarak bıraksalardı’’ desem de şu aşamada 3 e indirilmesini istemiyorum, içime sinmiyor. Bari 4 yapsınlar toplamda, ona da razıyım artık.
Rowlingin senaryo işinde çok iyi olmadığına katılıyorum ama harry potter dışında hiçbir kitabını okumamışlar lanetli çocuğu baz alarak ‘‘artık kitap da yazamıyor’’ demesinler. Rowling daha yetişkin, sanatsal ve gerçek dolu bir kitap yazmak istedi ve boş koltuğu yazdı. Bence gayet süperdi ve son bölümde dizi uyarlamasıyla birlikte herkesi ağlattı. Kadın yine hiç denemediği bir tür olan polisiye-detektif serisi yazdı ve her kitabı mükemmeldi diyebilirim. 4 adet tuğla gibi kitap yazmış kadın daha ne yapsın. Hala 4. kitap türkçeye çevirilsin diye bekliyorum. Dumbledore gay, başka büyücü okulları da var, e nolmuş yani kötü mü? Büyücü dünyasının geri kalanı hakkında merak ederek büyü, kadın yazınca da dil uzat oh ne ala. Keşke bu yeni seri de roman olsaydı ve lanetli çocuğa hiç girişilmemiş olsaydı da kraliçemiz milletin ağzına meze olmasaydı.

1 Beğeni

Cidden tüm anlatmak istediklerimi yazmışsın helal olsunnn…

1 Beğeni