İddia: Fantastik Canavarlar 3'ün Senaryosu J.K. Rowling Tarafından Baştan Yazılıyor

İşte bu haber 3. filmi son film olarak tekrar düzenlemeleri korkumu deli gibi körükledi. Olayın sevmemeleri ve rowlingin baştan yazıyor olduğunu sanmıyorum. Korkarım 3. filmi, ilk başta planladıkları gibi final filmi olacak şekilde baştan yazıyorlar. Ve işin kötü yanı şu ki onları suçlayamayız. 3 film 5 filme uzatıldı dediklerinde harry potter kitapları kadar dolu bir hikaye olduğu için uzatmaları gerektiğini düşünüp sevinmiştim, ama 2. film kanıtladı ki uzatılmaması gereken bir hikayeyi uzatmışlar ve türk dizisi gibi sulandırmışlar. Sadece 25 milyon dolar kar etmeleri de bardağı taşırdı sanırım stüdyo için. ‘‘Keşke ilk haliyle 3 film olarak bıraksalardı’’ desem de şu aşamada 3 e indirilmesini istemiyorum, içime sinmiyor. Bari 4 yapsınlar toplamda, ona da razıyım artık.
Rowlingin senaryo işinde çok iyi olmadığına katılıyorum ama harry potter dışında hiçbir kitabını okumamışlar lanetli çocuğu baz alarak ‘‘artık kitap da yazamıyor’’ demesinler. Rowling daha yetişkin, sanatsal ve gerçek dolu bir kitap yazmak istedi ve boş koltuğu yazdı. Bence gayet süperdi ve son bölümde dizi uyarlamasıyla birlikte herkesi ağlattı. Kadın yine hiç denemediği bir tür olan polisiye-detektif serisi yazdı ve her kitabı mükemmeldi diyebilirim. 4 adet tuğla gibi kitap yazmış kadın daha ne yapsın. Hala 4. kitap türkçeye çevirilsin diye bekliyorum. Dumbledore gay, başka büyücü okulları da var, e nolmuş yani kötü mü? Büyücü dünyasının geri kalanı hakkında merak ederek büyü, kadın yazınca da dil uzat oh ne ala. Keşke bu yeni seri de roman olsaydı ve lanetli çocuğa hiç girişilmemiş olsaydı da kraliçemiz milletin ağzına meze olmasaydı.

1 Beğeni