İddia: Harry Potter Dünyası Yeni Film Serisine Kavuşuyor

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Harry Potter Dünyası Yeni Film Serisine Kavuşuyor - Fantastik Canavarlar

image

Potterhead’lerin sürekli cevabını aradığı yeni Harry Potter filmi gelecek mi, sorusu yanıt bulmuş olabilir. Kaynaklardan gelen bilgilere göre, son Potter filminden 20 yıl sonra geçecek yeni bir film serisi tasarlanma aşamasında. Warner Bros.’un en büyük film serilerinden birisi olan, 8 filmde toplamda 7.7 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde eden serinin bir şekilde devam etmesi… (DEVAMI…)

Harry Voldiyi indirdi oldu bitti işte, hayranlar tarafından daha ne tür bir hikayenin istendiğini anlayamıyorum inatla. Tadı bozulmadan kaldığı halde bırakın işte. Seviyorsunuz tamam da bitebilecek en iyi yerde bittiğini düşünüyorum. Inatla devam etmesi çizgi filmerin, kahraman kötüyü yenince diğer sezon ondan daha güçlüsü gelmesi olayına dönecek. Naruto, boruto mu olsun sonu yani.

Harry Potter benim için hep 8 film, 7 kitap oldu, hep öyle olacak. Ama yine de film başarılı olursa, Harry Potter’in orjinal hikayesini bozmazsa ve oyuncular aynı kalırsa (Lütfen değiştirmesinler :smiley:) iyi olabilir.

Yeter, nolur, yalvarırım yeter, daha ne kadar sağılabilir bu hikaye