İletişim Yayınları

Yayınevi hakkında görüş ve önerilerinizi, yayınevinden çıkmasını beklediğiniz/istediğiniz kitaplar hakkında görüşlerinizi, çıkan kitaplar hakkında fikirlerinizi/eleştirilerinizi uygun bir dille belirtebilir ve ilgili yayınevinin açıklamalarını/haberlerini bu başlık altında belirtebilir veya tartışabilirsiniz.


Dikkat: Başlıkta genel forum kuralları geçerli olup itham eden, hakaret içeren, alay veya küçümseyici mesajlar uyarılmaksızın silinecek ve tekrar etmesi halinde cezalandırılmalar olacaktır. Ayrıca başlığın amacından sapması durumunda da mesajlar silinecektir. Lütfen başka konularda konuşmak için forum içerisinde belirlenmiş ilgili konuları tercih ediniz.

Konu içerisinde kişisel tartışmalar sürdürmek veya konuyu kişiselleştirmek başlığı amacı dışında kullanmak olarak değerlendirilecektir.

1 Beğeni

İletişim Yayınları deyince aklıma ilk olarak Cemil Meriç ve kahverengi kitapları geliyor ve bir de bu kitapların her dönem pahalı olmaları. :angry: :disappointed_relieved:

En iyi çevirmenlere sahip üç yayınevinden birisi. Büyük yazarların kıyıda köşede kalmış eserlerini basmaya çalışıyorlar. Kapak tasarımları ekstra hoşuma gidiyor.

Merhabalar, Charles Dickens’ın “Martin Chuzzlewit” adlı eserini uzun zamandır bekliyorum. İletişime geçtiğimde “Yakında” denildi ama kesin bir tarih yok mu? Basım sürecinde ne kadar ilerlenildi acaba? Teşekkürler.

İletişim buraya resmi olarak hiç uğramadı, :slight_smile: Twitter mesajlarına ve e-posta sorularına hemen olmasa bile yanıt veriyorlar.

Uğramadığını ben de farkettim ama belki bilenler vardır diye yazdım. Evet geri dönüş yapıyorlar ama maalesef net bir açıklama alamadım. Malum sitelerden alacağız bu gidişle.

‘‘Yakında’’ kelimesi uzun süredir o ekranı meşgul ediyor zaten… Bir an basıldı sandım. Anlık heyecan yarattığınız için teşekkürler.

Geçen sene ve 3 gün önce sordum tekrardan. Yakında planlanıyor diye cevap verdiler. Kesin bir tarih veremiyoruz diye cevap verdi.

Papağan gibi aynı cümleleri tekrarlayıp duruyorlar. Bence yakında şeysini kaldırsınlar oradan. Umut vermesinler :))

Fiyat bilgisi bana güncel gibi geldi. Diğer kitaplara yakın. Evvelinde tükendi yazıyordu gibi hatırlıyorum, demek ki dikkat etmemişim.

Yazmam gereken yer burası mı bilmiyorum ama Tarık Zafer Tunaya’nın Türkiye’de Siyasal Partiler kitabı yeniden yayınlanacak mı?
Birkaç yıldır yeni baskısı çıkmadı. Telif hakları hâlâ İletişim’de mi onu da bilmiyorum.

Mete Kaan Kaynar’ın “Türkiye’nin 1980’li Yılları” kitabı ekim ayında çıkıyormuş.

https://twitter.com/metekaan_kaynar/status/1700807158172880998

1 Beğeni

Güzel haber, 50-60-70’leri yakın zaman önce okumuştum.

1 Beğeni

90’lar ve 40’ları da basacaklarmış. 1908’den Cumhuriyete. Cumhuriyetten de 40’lara. Toplamda 3 cilt daha kitap gelecek demek.

https://twitter.com/metekaan_kaynar/status/1710654011680977257

1 Beğeni