Karanlık Kitaplık Serisi (İthaki Yayınları)

NOT: Liste güncellendi. (Bir Oğlanın Yaşamı)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Xhuf2ma4v49_UD_dzizwFHyS-3DT6GYHZCk21RZtcSg/edit?usp=sharing

5 Beğeni

Kitapların içinden ayraç çıkıyor mu?

Çıkmıyor. 2020202020

Teşekkürler :slight_smile: çıksa iyi olurdu. Kapaklar çok iyi.

Yeni

14 Beğeni

Hacimli olacak diye bahsedilen 50. kitap bu muydu?

Edit: Baktım da buymuş galiba.

1 Beğeni

Sonunda Mccammon da ülkemizde yayınlandı. Fiyatını düşünmeden bir süre sevinmek istiyorum.

3 Beğeni

Swan Song’u bekliyordum ama bu fiyatı gördükten sonra acaba çıkarsa alır mıyım ki diye düşünmedim değil… 1000 sayfalık kitaba biçilecek etiket fiyatını düşünemiyorum.

2 Beğeni

Fiyatı görünce ben de kapaktaki gibi bir kaza yaşadım.

4 Beğeni

Fiyatı görünce sayfayı kapatıp çıktım. Unutmaya çalışıyorum şimdi.

1 Beğeni

Sonunda geldi :slight_smile: ama fiyatı görünce mutluluk geçti…

2 Beğeni
8 Beğeni

Tahmin ettiğim gibi 80 sayfa çıktı. Herkese tavsiye ederim. Güzel öyküdür. Karanlıkta 33 Yazar kitabında da vardı. :slight_smile:

6 Beğeni

Keşke Wendigo ve diğer öykülerini de yayınlasalardı.

3 Beğeni

Muhtemelen onlar da gelir ilerleyen dönemlerde.

1 Beğeni

Keşke. Ben en azından 160 sayfa bekliyordum kitabı. Umarım ileride daha çok eserini basarlar.

1 Beğeni

Güzel duruyor. @Agape sağ olsun merak ettiğim bir yazardı. İlk kez bu kitabıyla okuyacağım. “Bir Oğlanın Yaşamı” kitabını alıp okuyan olmadı mı hiç acaba? Hiçbir yerde iyi veya kötü bir yorumla karşılaşmıyorum. O da merak ettiğim bir kitap açıkcası. Okuyan varsa tavsiye eder mi ?

2 Beğeni

Ben de çok merak ediyorum. Okuyan var mı? İçimden bir ses çok beğeneceğimi söylüyor.

1 Beğeni

@BerkayBing Okumadım ama Mccammon yıllardır radarımda. Bu kitap için de harika yorumlar var. Ben de çok beğeneceğimi düşünüyorum.

2 Beğeni

Fiyatı sanırım hepimizin listede geriye atmasına sebep oldu. :slight_smile:

7 Beğeni