Karanlık Kitaplık Serisi (İthaki Yayınları)

İzin verdim bu seferlik. :joy:

1 Beğeni

Bir önceki kitap üzerinden bir ay ancak geçti yahu. Hazırlıyoruz işte. Çok iş var. Sırası geldikçe basacağız. :slight_smile:

4 Beğeni

Gerçekten çok teşekkür ederim bizi bu kadar güzel kitaplarla buluşturduğunuz için.Kızmayın bize alıştırdınız iyi kitaplara sormadan duramıyoruz :joy::laughing: Bu arada çok işiniz vardır doğrudur.Kolay gelsin iyi çalışmalar @irbis

1 Beğeni

Kitap 704 sayfa. Bence normal günümüz şartlarında.

2 Beğeni

İlk kez türkçeye çevirilen bir eser değil mi?

Kitabın çevirisini Cihan Karamancı yapmış. Oldukça sevindirici bir haber.:blush:

Bundan üç sene önce çıkan Dune 35 liraydı. Ve daha önce kaç kere basılmış bir kitap haliyle normalinden de az fiyat konulmuştu ona. Bu kitap hem ilk kez basılıyor hem de 704 sayfa.

10 Beğeni

21 Beğeni

Clive Barker’ın Weaveworld ilk kez Türkçe’ye çevirilmiş. Hemde Karanlık Kitaplara eklenmiş.

Hellbound Heart’ı da isteriz :slight_smile:

12 Beğeni

Kapak aklımı aldı açıkçası. Sissoylu havası sezdim hafiften. Harika.

1 Beğeni

Bu serinin kapak tasarımları bi harika dostum.:heart_eyes:

1 Beğeni

Bu kitap bir seri kitabı mı?

Seri içindeki bir kitap değil. Tek başına bir kitap :slight_smile: İthaki kendi karanlık kitaplar serisine dahil etmiş.

2 Beğeni

Çevirisi bir yapılsın da. :slight_smile:

Hiç alakası yok aslında. Ama kapak bizim de aklımızı aldı. Sanırım 3-4 aydır okurla buluşmayı bekliyordu.

6 Beğeni

Ben son zamanlarda Sissoylu’yla çok haşır neşir olduğumdan bana öyle gelmiş olabilir. :joy: Rünler, adamın duruşu vs dolayısı ile öyle bir imaj edindim ama kapağı ondan esinlendiğinizi ima etmek amacıyla demedim bunu, onu da belirteyim.

Dokudünya’nın çevirisinde de Cihan Karamancı’nın adı görünüyor. Çok güzel haberler bunlar.:blush:

1 Beğeni

iğrençlik mi istiyorsunuz? ya da kusmak?, midenizin ağzınıza kadar gelip dışarı çıkması ya da tekrar yerine dönmesini mi?; şimdiye kadar kitaplarını okuduğum korku edebiyatı yazarlarından bunu başarabilecek(başarabilen) tek yazar. Ekşi sözlük :joy:. Aga ben bu kitabı kesin alırım.

2 Beğeni

Bu yoruma katılıyorum. Midesini kaldırmakta üstüne yok Clive Barker’ın. Hangi kitabını okuduysam kendimi kötü hissettim, hatta kirlenmiş. Öyle değişik, iğrenç şeylerden ayrıntılarıyla bahsediyor ki insan kendini garip hissediyor. Bunun yanında harika bir kurgu üstadı. Dili müthiş. Kurguları dört başı mamur.

3 Beğeni
5 Beğeni

Yeni kitap linkleri

Dokudünya (İlknokta)

Dokudünya (Babil)

Dokudünya (Eganba)

4 Beğeni