INEW15
50 TL üzerine 15 TL indirim sağlıyor.
INEW15
50 TL üzerine 15 TL indirim sağlıyor.
İblis döngüsü 4 ve 5. kitap, doğruluk kılıcı 4 kitap kutulu set ve insan neyle yaşar indirimsiz toplam 270 TL lik kitabı 80 liraya aldım Amazon’dan. %70 üstünde indirim oldu. Primeday’de bundan fazla ne yapabilirler ki? Kitap alanlara üstüne para mı verecekler
İlk defa duydum seriyi,nasıl sizce?
Umarım Amazon sunucularına bakım yapmıştır. Rıhtım ahalisi hazır bekliyor. O site çökerse orayı yıkarız.
O site çökecek. Param hazır, ben hazırım. Umarım Amazon stokları da hazırdır. Uzun süredir şu Samuel Beckett’ın üçlemesini birlikte indirime almadılar. Parça parça da almak istemiyorum. Bir de Alfa’dan çıkan Descartes’in Meditasyonlar ve Ethica kitaplarını bekliyorum. Stok yenilemesi ve iyi sunucu şart.
Dünya üzerindeki sayılı sunucu parkına sahip firmalardan biri Amazon, birşey olacağını düşünmüyorum. Tabii konu bilişim olunca herşey mümkün diyerek açık kapı da bırakayım
Hiç bir gerçek bana bu kadar acı vermemişti.
13 Ekim gecesi çok büyük şeyler olacak gibi hissediyorum. Belki de yetersiz indirmler olacaktır, onu da bilemeyiz. Ama ben Erken Prime Day İndirimleri’nden çok memnun kaldım doğrusu. Önce 50₺, sonra da %20+30₺ müthişti. Erkeni buysa, kendisi çok daha güzel olmalı.
İblis döngüsünü soruyorsanız henüz ilk kitabi okuyorum ve şu ana kadar keyifli gidiyor okumam. O yüzden seriye devam ederim diye düşünüp ucuzken devamını aldım. Gece gelen gündüz kaybolan yaratıklara karşı insanların kendilerini rune’larla korumaya çalıştığı bir dünyada geçiyor kabaca. Biraz Netflix Castlevania animesini izlediyseniz onu anımsattı bana. Konsept olarak oldukça yetişkin bir içeriği var bu arada GOT tarzı şiddet cinsellik vs baya var.
Stok derdinden alacak bişey bulamıyacaz bence. İstersen %99 olsun stok olmadan boş.
Ah şu stok denen şey olmasa, neler neler olacaktı. Ben Prime Day’i beklemeden tüm alışverişimi yapardım.
Kitapyurdunda indirim kodu falan var mı ya da kargo bedava kodu ?
(Babil de olur, ders kitabı alacağım da her sitede yok. )
Kitapyurdu’nda kod yok şu anda varsa enpara kampanyasını kullanabilirsiniz.
Az kaldı…
@erman56 Onu biliyorum ama bilgilendirme için teşekkür ederim bazı özelliklerini bilmiyordum.Asıl merak ettiğim Doğruluk Kılıcı serisi,bir kez bile duymadım kendisini.
Onu daha yeni alıyorum klasik epik fantastik. Goodreads puanı 4.28 ve 220.000 incelemesi var. Fena değildir diye umuyorum
%20+30₺ nin süresi bitti mi? İstediğim kimi kitaplar %40 ile stoklara eklendi. Bitmeden almak istiyorum. Ama %20 de olsa müthiş olurdu.
Geliyoruz AMAZON.