Müşteri hizmetlerini aradım şimdi. Müşteri temsilcisi “hocam” diyor bana. 
Dayanamayıp kaç güne denersin sonucuna göre bakalım bizde 
İnstagramdan yazdım kampanya yaptık bir haftalık gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz dediler. Açıkça söyledim hasarlı filan gelmesin dedim. Sıkıntı yok gibi. Bana da hocam dediler 
Sağlam gelirse ya da gelirse ben de sipariş vereceğim.
Siparişimi kontrol ettiğimde onaylandı gözüküyor. Ama kargo verdiler mi bilmiyorum.
Benim hala onaylanmadı. Müşteri hizmetleri, “sipariş onaylandıktan sonra 3 gün içerisinde kargoya veriliyor” dedi. Umarım iddaa ettikleri gibi 4. kitap ellerinde vardır.
O zaman sıkıntı yok hocam 
Kapıda ödeme varsa ben de alayım çünkü internetteki şikayetlere baktım bir konuda çok fazla kişiyi mağdur etmişler vazgeçmiştim
Ekleme:Stephen King’in Medyum kitabı hiçbir yerde yokken burada varmış… Güvenemiyorum malesef
kitapyurdu üyeliğimin 12.yılına özel platin üyelik tanımlamış, ekstra %10 indirim 4 kat puan vs. ben bir fark göremedim fiyatlarda
kandırılıyorum galiba
Cidden bu siteden sağlıklı alışveriş yapan oldu mu?
Fiyatlar inanılacak gibi değil. Şimdiye kadar kıyamet kopsa bile %30 un üzerine çıkmayan yayınevleri bile %50.
Benim siparişimi iptal etmişler.
Yani olması gerektiği gibi
Bakalım forumda eline kitap ulaşan olacak mı ?
Idefix için kargo bedava kodu var mı? Bir kaç kod var forumda ama geçersiz diyor onlar için.
En son KRGBDV vardı, bir deneyin isterseniz.
En son idekargo kodu vardı onu deneyiniz.
Birisi bana bu ürünü anlatabilir mi ? Zaman çarkı 3. cilt tek parça değil mi ? Kafam karıştı. Sanki 3. cilt de ciltli hali ikiye ayrılmış gibi geliyor. Bu ürünü alırsam 3. kitabın tamamını alıyorum degil mi ?
Ben de İdefix’ten böyle almıştım ve şüpheye düşmüştüm ama tek cilt geliyor.
Ilk başta tek cilt olarak basıldı daha sonra maddi imkanları buna yetmeyenler için ikiye bölünmüş baskılar da geldi. İçerik aynı sadece kapak kalitesi farklı.
Ekleme: linke yeni baktım. Söylediğim şeyle alakası yokmuş
@AugusteDupin dediği gibi olabilir.