Bi bakalım tanıdıklara… teşekkür ederim
Gerçekten dikkat etmedim ne kadar olduğuna, sadece aklımda kalan kodu yazdım.
Teşekkür ederim, deneyeceğim
D&r ücretsiz kargo kodu varmı?
Edit :KRGBDV D&r içinde geçerliymiş
Selfy 50/10 koduyla kendinize bir hediye kartı yollayın
42C60CE7 75/10 kodunu ile kombinleyip 75/20 yapabilirsiniz.
Kidegada 10tllik mobil uygulama indirimini nasıl kullanacağız, bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Mobil uygulamada sepete girince yukarıdaki gibi “İndirim kodu ekleyin” kısmı çıkıyor. +'ya basın ve kutucuğa kidegamobil yazın.
Tamamdır, çok teşekkür ederim.
İdefix’te çift indirim kodu kullanımıyla 77/20’lik böyle güzel bir sepet yapılabilir. Bu 4 ürünün indirim oranları oldukça tatmin edici.
(Bu arada alttakilerin ince kapak yazdığına bakmayın, hepsi ciltli.)
Ek: Bu tarz bir kitap düşünüyorsanız çok iyi indirim:
Mezopotamya Mitolojisini haber verdiğiniz için çok teşekkürler. Dün akşam yarın alıyım diye kitapyurdu sepetine eklemiştim iyiki almamışım 75/10 kodda kullanınca 29 TL’ye geldi.
Düzenleme : Tükendi olarak güncellemişler. İnşallah idefix yan çizmez
Selfy’de alınan kodlar ayda 1 kere geçerli. Bir kere kullanıldıktan sonra diğer kodlar geçersiz oluyor. (Sınırsız vermiyor yani)
Şimdi kod alıp paylaşacak arkadaşlar için hatırlatayım dedim.
Çift indirim kuponu nasıl kullanılıyor İdefix’te?
2 tane hesabın olacak. İkinci hesaptan birinci hesaba hediye çeki yollayacaksın. Hediye çekini satın alırken ilk indirim kodunu kullanıyorsun.
Örneğin, Selfy kodunu kullandığında 50 TL’lik hediye çekini 40 TL’ye almış oldun.
Sonra birinci hesaba dönüp kitaplarını sepete atıyorsun ve sepetteyken önce bir indirim kuponu daha kullanıyorsun ve sonra da hesaba kayıtlanmış olan hediye çekini kullanıyorsun. Örneğin, 70 TL’lik kitap aldığında Selfy kodunu kullanıp 60 TL’ye indiriyorsun, sonra 50 TL’lik hediye çekini de aktif edip sadece 10 TL ödüyorsun.
Böylelikle birinci alışverişte 40, ikinci alışverişte 10 TL ödeyerek, 70 TL’lik alışverişi 50 TL’ye getirmiş oluyorsun.
(Bu arada her hesapta sadece bir kez Selfy kodu kullanabiliyorsun. Yani çift indirim kodlu 2 alışveriş yapacaksan, hem 4 indirim koduna hem de 4 hesaba ihtiyacın var.)
Kitapciiiiim bakalım ilk siparişi verdik eğer gelirse gerisi gelecek…
Konudaki selfy kodları kullanılmıyor. Rica etsem birisi bana 50/10 selfy kodunu mesaj olarak gönderebilir mi?
Kitapyurdu’nda bir süredir Can, YKY ve İş Bankası kitaplarında %40 indirim var mı yoksa yeni mi girildi? Ben sepette tutmuyorum (fiyat değişikliğini net göremedim o yüzden) ama alışveriş listesine bir hafta sonra baktığımda indirimlerin arttığını söyleyebilirim.
Sanırım bazı kitapları %40 civarında sürekli bu yayınevlerinin. Net bir indirim yok çünkü.
Çok satılan kitaplar ekstra indirimli oluyor belki onlar vardır listende
İdefix 150/20 indirim kodu: 7E89C4AB (1-31 Mayıs arasında geçerlidir.)
Aradığın cevabı aldın mı almadın mı tam anlayamadım ama elindeki kitap yenidendoğan ejderin tamamı bunu bitirince direk dördüncü kitaba geçebilirsin. Ciltli olan baskıları bu şekilde tek tek basıyorlar karton kapaklı olanları ikiye ayırıyorlar. İdefix’te ciltli mi karton kapak mı belirtmemiş ama kitabın resminden anlayabilirsin. Bundaki gibi sadece zaman çarkı serisi üçüncü kitap yazıyorsa ciltlidir. Üçüncü kitap kısım bir veya kısım iki yazıyorsa karton kapaktır. Sadece kısım biri okuyup sonraki kitaba geçersen kitabın yarısını atlamış olursun😂
Yalnız ben orada cevabı arayan değil, cevabı veren kişiydim🙂