Ayda bir yirminci yaşına giren koca yürekli İdefix umarım İthakiyi %50 yapar. Ama yeni kitaplara uygulanmazsa kötü olur.
Yüzde 50’si bol olsun.
Amin
Gece yarısından itibaren mi başlayacak acaba indirimler
Evet, yeni günün ilk saatlerinde başlıyor ama bazen indirimim tüm kitaplara uygulanması zaman alıyor. Satın alırken oran ve fiyat kontrol edin.
Merhaba,
Gönderinizde en alttaki ilanda kullanılan foto bana ait, benim kitabın fotosu. Görünce şaşırdım. Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler.
Bayramı kaçırdım ama bu sefer Alfa’da yüzde 50 olursa sanırım tamamlayacağım her şeyi. İthaki’de de olursa birkaç tane eklerim sanırım.
Ben de en çok Alfa olur diye umuyorum.
Lütfen olsun. Jules Verne ve PKD toplu eserleri bir de kalan Mark Twainleri alacağım.
Belki orada birkaç tane daha unuttuğum kitap vardır. Onları da çizerim.
Çok güzel bilim kitapları var, sonracığıma Namık Kemal biyografisi var, efendime söyleyeyim Fuat Köprülü var daha neler neler
Aahahaha. Maalesef listem hazır. Ona uyacağım. Yine de Eylül-Ekim gibi indirime göre epey toplu sipariş yapma planım var. Böyle aylık alım beni biraz bunalttı açıkçası. Normalde hep toplu yapardım fakat zamlardan sonra bölmeye başladım. Bu sefer insan arada kaçırıyor. Bütçe yamuluyor sonra. Ben genelde cebime parayı koyup ondan sonra o miktarda almayı tercih ediyorum fakat geçen birkaç ay biraz karıştı durumlar. O yüzden Mayıs ayını filan pas geçtim mesela. Alfa gelmezse %50 yine almam diye düşünüyorum. Biriksin bakalım.
Bu kez ben de sadece yüksek indirim ve listemde olana bakacağım. Alfa 40 da olsa olur benim için. Ama İthaki vb 50’ dışı pek anlamı olmaz, her ay bir yerler 40 zaten yapıyor.
İşlese de bana sana ettiği kadar tesir edemedi sanki. Ben bu konularda fazla disiplinli oluyorum. Mutlaka kitapları inceler, beğendiklerimi listeme alırım fakat alacağım zaman gelene dek beklerim.
Misal PKD toplu eserleri @alper sayesinde listeye aldım ama oldukça fazla zaman geçti üstünden. Bir de toplu eserlere bakmadan öbürlerini almayı düşünmüyorum.
PKD Hikâyeleri harikadır. En ön sıraya alınız lütfen.
Çok değil 6 gün önce yeni kitaplar ile ilgili bilgi verdiğim için bazı yayınevlerinden komisyon aldığım ile ilgili iddialar vardı.
Sen yukarıdaki önerileri dikkate alma @Agape listendekileri almaya bak.
Biz @alper’le özelden baya baya birbirimizi batırıyoruz. Karşılıklı olduğu için benim açımdan sorun yok
Ben fotoğrafı iki farklı kişide görünce şüphelendim. İptal ettim almadım. Üstüne bir de şahıstan tehdit yedim. Pişman olacakmışım öyle diyor.