Şimdi ne yapacaksın? Kargoyu mu bekleyeceksin?
Düzeltmeye başladılar. Bazıları kaybolmaya başladı.
Şimdilik alacak başka bir şeyim yok, stokta yoksa parayı iade ederler, benlik sıkıntı yok
Ya gelirse kitaplar
O zaman gerçekten efsane cuma olur
İşte ben de o mantıkla ilerliyorum; “Ya tutarsa?”
Kitaplar gelirse haber ederim, artık hücum edersiniz siz de Daha sipariş vermedim.
Zaman çarkı 4 yok sitede ama yüzyılın en iyi bilimkurgu öyküleri var gözüküyor nasıl yapsak?
Abi tek tek siliyorlar işte yok hiçbiri
Anket gibi başlık oldu.
İyimser/Karamsar
Risk alan/Garanti yaşayan
Forum kullanıcıları oranı çıkar buradan
Yüzyılın en iyi bilimkurgu öyküleri bastım valla. Risk nedir.
Ben şöyle bir deneme yaptım sizin için, satışı olan bir kitap ve olmayan 12 kitap ekledim sepete. 1 saat sonra sepetimde 1 kitap kalmıştı.
Üzmeyin kendinizi özetle
Bitmiştir belki? Neyse denemeye değer bir macera bence. Umut.
Yok o tarz kitaplar değildi emin olabilirsin
İnşallah gelir ne diyim
Sevgili Çizgi Roman okurları, acaba JBC black friday yapar mı?
Sanmıyorum, birkaç tane black friday indirimi olacak mı sorusuna hayır yanıtını verdiler. Sadece o soruların sorulduğu ürünlerde mi geçerli? Yoksa genel olarak black friday indirimi yapmayacaklar onu bilmiyorum.
Tam set %50 indirimli zaman çarkı bulamadım ben dün . Bugünde baktığımda ise fiyatların artmış olduğunu gördüm …
İndirimler satan yer ile alakalı da olabilir. Türkiye’yi bilmiyorum ama Amerika’da etiket fiyatının %50si yayınevine %50 si satıcıya gider. Yani 60 tl lik bir kitap, 30 tl d&r kazanır 30 tl yayıncı. O yüzden 60 tl lik bir kitaba idefix mesela 40 tl fiyat yazabilir çünkü 10 tl kendilerine kalacak 40 tl ye satsalar bile. Yayınevi 60 tl üzerinden fiyat alır, 30 tl sabit alır. İndirimler satıcıyı ilgilendirir. Dediğim gibi Türkiye oranlarını bilmiyorum, sistem aynı mı bunu da bilmiyorum. Ama Amerika’daki gibiyse, çizgi roman indirimleri de olabilir, sonuçta yayınevi yapmasa da satıcı yapabilir.
Sepette ek indirimi oluyor onların. Ciltlerden birinde indirim orano düşüktü ama.
Dün baktığım da %50 indirim vardı zaman çarkı kitaplarında . Örneğin dünyanın gözü 35,50 TL etikete sahipti şimdi aynı kitabı 42,60 TL yapmışlar . Zaman Çarkı Dünyanın Gözü 1. kitabın fiyatı artmış indirim oranı %40 olarak belirlenmiş .
Ben komple set almayı düşündüğüm için hepsiburada indirimlerini es geçiyorum .