Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Kidega’da indirim kodu yok. Sadece Enpara indirimi var.

kidega ithaki yüzde 50 bugün son değilmiydi? sitede gözükmüyor nedense

Dün sondu hocam bana mesaj geldi

Teşekkürler @SJack arkadaşlar, zaten alışveriş yapamadım otomatik ödeme talimatları bana hiçbir şey bırakmamış. :joy:

1 Beğeni

Elantris’i alan bazı arkadaşların kitapları gelmiş fakat beni arayıp baskısı yok diye siparişi iptal ettiler. Alacak olan olursa diye buraya yazıyorum.

Beni de aynı şekilde arayıp iptal ettiklerini söylediler, bizim şansımıza mı böyle oldu şimdi :neutral_face:

Aynen,şimdi beni de aradılar, “tedarik edemiyoruz, baskısı yok.” diyerek iptal ettiler. Kendilerini “kitabın baskısı var, bu fiyattan temin edemedik derseniz daha şık olur.” şeklinde uyardım ama kim takarsa tabii.

Bende almışım beni daha aramadılar :no_mouth: bu iyi bir şey mi yoksa kötü mü?

Sırada olabilirsiniz belki :sweat_smile:

Gidip iptal mi etsem bilemedim :smile::smile:

Beni hala aramadılar,eğer iptal olmazsa çok mutlu olacağım :smile:

İthaki Yayınları Fiyatları ve Kitapları - Ucuzkitapal.com ejdergemileri serisinin kitapları çok uygun kingin bir kitabı daha var ve gedik savaşları ve imparator üçlemesinin bir kitabi da var heyecan yaptım cidden uygun.

@Burcu1 keşke seriler tam olsaydı çok müthiş olurdu:)

1 Beğeni

@_Ged harika haber :raised_back_of_hand:

1 Beğeni

Keske :)) isler yarim yapılınca üzülüyorum

Üzüntümden alamadım umarım eksiği olanlara denk gelir. :no_mouth:

Umarım :joy::hugs:bende şansıma kuseyim

1 Beğeni

Aslında Ejdergemileri serisinde iki kitap var almayı düşündüm. Eksik olanı da nadirden falan bulup alırım dedim sonra bu serinin 4.kitabı çıktığı aklıma geldi. İthaki muhtemelen cevirip basmayacak o yüzden hiç bulaşmıyorum.

1 Beğeni

yok, bence bekleyin, belki daha önce sipariş verenlere falan stok yeter ve size gelir :smile:

Elimizi neye atsak kuruyor :confused: ben bu işten çok sıkıldım. Bende aynen öyle düşününce vazgeçtim.

@smartestidiot aslında iptal edecektim baktım olmadı bende umudu kestim ilk adımı onların atmasını bekliyorum :smile::smile:

5 Beğeni

Benimki de iptal edilmiş.