Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Bu güzel duyarlılık için kendi adıma teşekkür ederim. Buradaki kodu ihtiyacı olan bir başkası kullanabilir, ben de bana özelden iletilen bir kodu kullanacağım. :slight_smile:

2 Beğeni

Bende de aynı kod görünüyor.

YKB-W63KV3FZKCY

2 Beğeni

Paylaşıldı mı bilmiyorum ama
https://www.amazon.com.tr/Conan-Cilt-1-Robert-Howard/dp/6057762452/ref=sr_1_169?dchild=1&qid=1592255955&s=books&sr=1-169

Conan Ciltli 37,5

2 Beğeni

Trendyol bana 100/40 indirim kodu tanımlamış. Kontrol edin isterseniz. Size de tanımlanmış olabilir.

2 Beğeni

Ben bir göz attım da özel raflar çok çok uygun fiyata satılıyor. Hiç deneyen var mı acaba? Mesela bu; https://www.trendyol.com/worldwooden/ahsap-dekoratif-tasarim-3-lu-halatli-raf-kitaplik-ciceklik-p-6536649

1 Beğeni

Merhaba herkese :rose: BKMden indirimle 1984 özel basımını almıştım @Black_Cat fotoğraf paylaşır mısın demiştin senin için geliyor:) çok memnun kaldım alışverişten hem fiyat olarak hem de jelatinlenerek gelmişti hiç d&rlardaki gibi degildi tertemizdi:) ptt ile geldi kutuda degildi ama saglam paketlenmişti o nedenle ezilme filan da yok… 1984 zaten kült bir kitap ama bu basım çok çok güzel bir tarzla özenle yapılmış heyecanlanıyorum kitabı açınca :slight_smile: güzel bir indirimde almaya deger kesinlikle

12 Beğeni

Merhaba :sunny: Plus Aksesuar Kitaplık Ahşap 3'lü Halatlı Duvar Rafı Fiyatı, Yorumları - Trendyol Ben bundan iki tane aldım ama monte etmek için matkabım yok şuan öyle duruyorlar:) bence cok otantik şiir ya da öykü gibi çok kalın olmayan kitapları koymak için ideal ve dekoratif şeyleri sergilemek için

1 Beğeni

Raflar sabitlenebiliyor mu yoksa sadece halatlarda sıkıştırılıyor mu? Birisi çarparsa üstündekiler devrilir mi? Sanki biraz oynar gibi bir havası var.

2 Beğeni

Evet dügümlerle baglanmış ama duvara asınca oynama yapmaz oraya sabitlenecegi için, elde tutarken sabit olmayacak hissi veriyor ama dedigini anladım:) fiyatına göre iyi bence ahşabı hoş ve halatı saglam bana da yeterli geldi bunlar açıkçası:)

2 Beğeni

Çıktığından beri bu baskıyı almamak için kendimi tutuyorum.
Kitabın ruhuna ters geliyor nedense, özellikle de bu kitabın. Orwell beni bu kitabı alırken görse neler derdi diye düşünüyorum. Kafamda deli sorular.
Ama görünce de içim gidiyor, iyi okumalar…

8 Beğeni

Evet haklısın ben de çok düşündüm üzerine ilk çıktıgında edebi eserlerin ticarileşmesi ve aksesuarlaşması çirkin geliyor insana. Ama bende kitabın Türkçesi yoktu ve işim üzerinden düşünerek ileride ögrencilere ilgi çekici bir seyirlik sunarım ve okumaya da teşvik ederim diye düşünerek aldım. Yine de genel olarak fikrine katılıyorum :point_up:

6 Beğeni

Şöyle bir şey diyebilir. “Kabul edilemez” :slight_smile:

5 Beğeni

Conan 1 (ciltli) almak istiyorum ama 2. Kitabın ciltli gelmeyececiğini düşünerek vazgeçiyorum.

Ciltli çıkmama durumu mu var hocam? Ciltli çıkmazsa üzülürüm doğrusu

İlknokta sitesinde Conan 1 (ciltli) sürekli olarak indirimde. Kitapyurdu sitesinde satış rakamlarını açıklıyor. Ciltsizi ciltlisinden çok satmış. Ticari açıdan ithaki 2. kitabı sadece ciltsiz basar diye tahminde bulunuyorum.

1 Beğeni

Bence Conan 2. Cildin hiç çıkmama durumu bile olabilir. Malum İthaki…

Gece yayınevi ile sidik yarıştırmaya çalışırken olan yine okuyucuya olup elinde eksik baskı ile kalakalırsa hiç şaşırmam.

5 Beğeni

İthaki eğer ciltli basmazsa, ciltli alanlara hem haksızlık hem de ayıp etmiş olur.

3 Beğeni

Basılır yüzde doksan. Ciltsiz tabi cok satar daha uygun çünkü :sweat_smile: ben sormuştum 2. Kitap da aynı sekilde ciltli çıkacak demişlerdi.

3 Beğeni

Hocam ona bakarsanız neler demediler ki :slight_smile: Ejderha Mızrağı ve Drizzt’ten başlamak üzere… Umarım Conan ciltli (ve karton kapak) basılır.

Gerçi az önce İnstagramdan böyle bir yanıt verdiler. Sanırım basacaklar.

8 Beğeni

Daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın ama Wool serisini almak isteyen başka arkadaşlar da varsa yardımcı olabilmek için paylaşayım dedim. Idefix’te sanırım İthaki kitaplarının etiket fiyatları şu an zamsız, örneğin kutulu Wool serisi İlknokta’da 156 TL etiket fiyatıyla satışta, Idefix’te ise 130 TL. Uzatmadan, Idefix’te IDE15M kodunu da kullandığınız zaman kutulu Wool seti + Kum’u toplamda 79 TL’ye alabilirsiniz. Seri 60 TL’ye gelmiş oluyor, Kum ise 19 TL ve bence çok iyi fiyat. :upside_down_face:

5 Beğeni