Evet evet susan clarke, jules verne, hatta alfa yayın grubunda olduğu için everest yayınları kitapları da indirimdeydi ve 9.90dı kampanya, bu sene arttırırlar kedin 12.90 falan yapma ihtimalleri var
Siz listeyi nerden buldunuz 3 kere farklı yerlere sormama rağmen yok dediler bana da
Bana da vermediler ama Youtube’da biri kampanyayla ilgili video yükleyip açıklama kısmına bu fotoğrafları yüklemiş, ben de sizlerle paylaşayım dedim
Youtuberların önünde kimse duramıyor işte. Engel olmaya çalışırsalar anında “D&R a girmek istedim almadılar,az kalsın öldürüyorlardı” başlığıyla video düşebilir. Biz engel olursak ayaküstü bi challange videosuna dahil olabiliriz. Uzak durmak lazım
Çok iyi tespit gerçekten
D&R’dan uzun süredir alışveriş yapmıyorum da indirim kodları D&R içinde olanı var mı acaba?Birde sanal kartı kendi hesabımızda kullanabiliyor muyuz?
Peki idefix’teki gibi 150 liralık bişey aldığımızda işleyen kupon var mı?
Geçen hafta PICODI20IDE kodunu kullanmıştım ama bugün denedim çalışmıyor. Ek indirim sağlayacak bir kod bulsam ben de birkaç kitap almayı düşünüyorum.
HOBI15 i deneyin, 125/15. PICODI20IDE yi gündüz denediğimde çalışıyordu
Genelde kod kullanınca bu koydukları indirimin yerine geliyor üstüne eklemek yerine.
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. İdefixte 5 kitap 50tl kampanyası gördüm. https://www.idefix.com/kataloglar_/Bes-Kitap-Elli-TL/52120#/
Hatta hemen düzelteyim şu an sepette 45 tl yapıyor.
32815F7A kodunu 150 TL üstü sepette şimdi kullandım. @anpilfan @Blackheart @Who_Sametto
Sadece Şeyma indirimde oley
Tam sepet hazırlıyordum ek indirim kayboldu. Dalga geçiyorlar galiba.
Bende aynı şekilde sepeti hazırlıyordum mesajınızı görünce bir baktım kalkmış,sinir oldum
Sanırım saat 12 olunca indirim bitti. Ve az önce çalışmıyor dediğim PICODI20IDE kodu şu an çalışıyor
Evet bu doğru. İki indirim olmuyor. Örneğin şu an denediğim kod, az önceki sepet indiriminden daha fazla indirim sağlıyor.
@malady @Who_Sametto
@Who_Sametto iki indirim aynı anda mı oldu? İlginç. Bir de alışveriş tamamlansa güzel olacakmış