D&R’dan uzun süredir alışveriş yapmıyorum da indirim kodları D&R içinde olanı var mı acaba?Birde sanal kartı kendi hesabımızda kullanabiliyor muyuz?
Peki idefix’teki gibi 150 liralık bişey aldığımızda işleyen kupon var mı?
Geçen hafta PICODI20IDE kodunu kullanmıştım ama bugün denedim çalışmıyor. Ek indirim sağlayacak bir kod bulsam ben de birkaç kitap almayı düşünüyorum.
HOBI15 i deneyin, 125/15. PICODI20IDE yi gündüz denediğimde çalışıyordu
Genelde kod kullanınca bu koydukları indirimin yerine geliyor üstüne eklemek yerine.
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. İdefixte 5 kitap 50tl kampanyası gördüm. https://www.idefix.com/kataloglar_/Bes-Kitap-Elli-TL/52120#/
Hatta hemen düzelteyim şu an sepette 45 tl yapıyor.
32815F7A kodunu 150 TL üstü sepette şimdi kullandım. @anpilfan @Blackheart @Who_Sametto
Sadece Şeyma indirimde oley 
Tam sepet hazırlıyordum ek indirim kayboldu. Dalga geçiyorlar galiba.
Bende aynı şekilde sepeti hazırlıyordum mesajınızı görünce bir baktım kalkmış,sinir oldum 
Sanırım saat 12 olunca indirim bitti. Ve az önce çalışmıyor dediğim PICODI20IDE kodu şu an çalışıyor
Evet bu doğru. İki indirim olmuyor. Örneğin şu an denediğim kod, az önceki sepet indiriminden daha fazla indirim sağlıyor.
@malady @Who_Sametto
@Who_Sametto iki indirim aynı anda mı oldu? İlginç. Bir de alışveriş tamamlansa güzel olacakmış 
İşin kötü tarafı ben sepeti yaptım ödeme kısmında Picodi girdim 20+15 TL sepet indirimi ile birlikte oldu ve 35/150 oldu.Tam sevindim,sepet indirimi bitti ve sevincim yarım kaldı 
Sepette %10 indirim geri gelmiş ve PICODI20IDE ile birlikte kullanılıyor yine 

Ek bilgi vereyim. PICODI20IDE kodunun kullanılabilmesi için, yüzde 10 indirimli fiyatın 150 TL üstünde olması lazım. Yani diyelim ki 150 TL kitap eklediniz ve yüzde 10 indirim ile 135 TL oluyor. O zaman PICODI20IDE kodu işe yaramıyor.
Süpermiş ikisi birlikte kullanılabiliyor şimdi ben de denedim. Akşam sepet oluşturayım 
@isos81 evet bu dediğin doğru.
Kahrolsun cüzdanlar!