Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Evet evet susan clarke, jules verne, hatta alfa yayın grubunda olduğu için everest yayınları kitapları da indirimdeydi ve 9.90dı kampanya, bu sene arttırırlar kedin 12.90 falan yapma ihtimalleri var :roll_eyes:

1 Beğeni

Siz listeyi nerden buldunuz 3 kere farklı yerlere sormama rağmen yok dediler bana da :woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:

Bana da vermediler ama Youtube’da biri kampanyayla ilgili video yükleyip açıklama kısmına bu fotoğrafları yüklemiş, ben de sizlerle paylaşayım dedim :sweat_smile:

1 Beğeni

Youtuberların önünde kimse duramıyor işte. Engel olmaya çalışırsalar anında “D&R a girmek istedim almadılar,az kalsın öldürüyorlardı” başlığıyla video düşebilir. Biz engel olursak ayaküstü bi challange videosuna dahil olabiliriz. Uzak durmak lazım :hanci:

2 Beğeni

Çok iyi tespit gerçekten :joy:

1 Beğeni

D&R’dan uzun süredir alışveriş yapmıyorum da indirim kodları D&R içinde olanı var mı acaba?Birde sanal kartı kendi hesabımızda kullanabiliyor muyuz?

Bu parayı verecek cengaver var mıdır bilmem ama ben paylaşmış olayım :slight_smile:

4 Beğeni

2 Beğeni

İdefix 15/75 - 30/150 vb kod bilen var mı?
Sepette %10 ek indirim koymuşlar hoşuma gitti.

Peki idefix’teki gibi 150 liralık bişey aldığımızda işleyen kupon var mı?

Geçen hafta PICODI20IDE kodunu kullanmıştım ama bugün denedim çalışmıyor. Ek indirim sağlayacak bir kod bulsam ben de birkaç kitap almayı düşünüyorum.

HOBI15 i deneyin, 125/15. PICODI20IDE yi gündüz denediğimde çalışıyordu

1 Beğeni

Genelde kod kullanınca bu koydukları indirimin yerine geliyor üstüne eklemek yerine.

1 Beğeni

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. İdefixte 5 kitap 50tl kampanyası gördüm. https://www.idefix.com/kataloglar_/Bes-Kitap-Elli-TL/52120#/
Hatta hemen düzelteyim şu an sepette 45 tl yapıyor.

32815F7A kodunu 150 TL üstü sepette şimdi kullandım. @anpilfan @Blackheart @Who_Sametto

3 Beğeni

Sadece Şeyma indirimde oley :heart_eyes:

5 Beğeni

Tam sepet hazırlıyordum ek indirim kayboldu. Dalga geçiyorlar galiba.

1 Beğeni

Bende aynı şekilde sepeti hazırlıyordum mesajınızı görünce bir baktım kalkmış,sinir oldum :expressionless:

2 Beğeni

Sanırım saat 12 olunca indirim bitti. Ve az önce çalışmıyor dediğim PICODI20IDE kodu şu an çalışıyor

1 Beğeni

Evet bu doğru. İki indirim olmuyor. Örneğin şu an denediğim kod, az önceki sepet indiriminden daha fazla indirim sağlıyor.
@malady @Who_Sametto
@Who_Sametto iki indirim aynı anda mı oldu? İlginç. Bir de alışveriş tamamlansa güzel olacakmış :slight_smile:

1 Beğeni