Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Brian McCellan setini alamadım orda bitti şarj :d

3 Beğeni

haydaaa :smile: olmadı şimdi

1 Beğeni

Bol şans herkese.

2 Beğeni

Bu kadar alengirli hesap kitaba ne gerek vardı ya…

1 Beğeni

Şuan inceliyorumda indirimler April, Alfa, Can, Metis, İthaki, Pegasus, YKY, İşbank gibi yayınevlerinde göremedim. Bi tek bu avantajı var galiba.

İlgilenenler için;

Artemis Yayınları Dionis Yayınları Ephesus Yayınları Epsilon Yayınları Everest Yayınları İndigo Kitap Kafka Yayınevi Kapı Yayınları Kapı Yayınları Mona Kitap Müptela Yayınları Olimpos Yayınları Şiir Çocuk Yayın Eğitim Sonsuz Kitap Yayınları Uçan Fil Yayınları Venedik Yayınları Yabancı Yayınevi Yakamoz Yayınev

1 Beğeni

BKM fare doğurdu sanki. :grinning:

1 Beğeni

Bende bişey yapacaklar sandıydım. Sabahtan beri bildirim geliyor :slight_smile:

1 Beğeni

Tamamen hayal kırıklığı oldu benim içinde.

1 Beğeni

İdefix ile kitapyurdu’nda aynı sepeti yaptım iki lira fark etti. İki lira için de attan inilmez. :disappointed: İthaki indirimi yüzünden -kendime zar zor hakim oldum- ek masraf çıkarmadığım için kitapyurdu’nun fuarına hazırım.

BKMKitap’daki puanlar çok mühim bir şey mi? Ne kadar da abarttılar, algı yönetimi diyeceğim ama onun için de fazla başarısız bir kampanya girişimi.

1 Beğeni

resim

1 Beğeni

İdefix’in bugünkü indirimli yayınevi Pegasus, %42.

1 Beğeni

İthaki içinse idefix’in kampanyası çok daha uygun fiyata geliyor.

1 Beğeni

Tüfek, Mikrop ve Çelik - Kitap çekiliş Kampanyası

Kitabı henüz satın almamış olanlar şansını kidega çekilişte deneyebilirler…

Kampanya Katılım koşulları

3 Beğeni

BKM yüzünden dünkü ithaki indirimini kaçıran olduysa üzülürüm. Eski kampanyayı (bazı ürünlerin fiyatını artırarak) reklam yöntemiyle büyük kampanya diye saldılar.

Bir de tüm kazananlar çekilişle belirlenecekse 100 puan kazanan 10 bin kişiyi ve kitap kazanan 1000 kişiyi nasıl çekecekler ve açıklayacaklar acaba…

1 Beğeni

Tüh yaa Tükenmiş kaçırdık

2 Beğeni

1 Beğeni

Babil.com’a girmiyor sanırım bir indirim furyası da onlardan geliyor.

1 Beğeni

Babil hep böyle site çok yavaş… Bazen açılmadığı oluyor.
Acil sunucu değişikliği, yazılım optimizasyonu şart Babil’e.

2 Beğeni

Onlar bence henüz çok sessiz kaldılar. Beğendiğim bir site. İlla ki güzel bir kampanya yapacaklardır.

2 Beğeni

BKM nin büyük indiriminden sonra Babil’den pek bişey beklemiyorum. Nerde satılmayan elde kalan kitaplar var onlara yapmışlar indirim. Puan vereceğine yap indirim. 100.000 kişi alsa 5₺ karla mis gibi para. Kitapyurdu’nun büyük indirimde kim bilir kaç milyon lira kazndı adamlar. Şimdi baktım sepetime 233₺ den 232.7₺ 'ye düşmüş. 30 kuruş indirim olmuş :scream::scream::scream::scream:. Büyük indirim.

2 Beğeni