Özel indirimler için Prime aldık, o zamandan bugüne kadar indirim bile olmadı. Maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor.
ISBN aynı, baskı yılları da aynı ama amazon ile diğer siteler (yanlış girmediyse)arasında yarım CM farklılık var. Eski baskıları bilmediğim için bir şey diyemiyorum.
Tam tersi durum ise kılıçların fırtınası 1. Kısım kitabında var. Bu sefer liste fiyatı idefix te 50 TL ama amazon da 45 TL.
İdefix te yüzde 40 indirim.
Amazon da yüzde 50 indirim.
Amazon fiyatı 22.20 TL yanlış hatırlamıyorsam.
Eğer liste fiyatı gerçekten 50 TL ise bu sefer amazon daki indirim aslında yüzde 50 değil yaklaşık yüzde 57.
Araştırmalarım devam edecek. Lütfen benden ayrılmayın.
Fiyatlar artmıştı. Bu sabah tekrar düştü. Demek ki Haziran fiyatlarına geldi.
Benim de almak istediğim kitaplar vardı. Tamda kupon sınırına geliyordu onları aldım. Baya uyguna geldi çok teşekkürler. Dolar bu şekilde gittiği sürece bu fiyatları seneye mumla arayacağız.
Evet bir tane daha yakaladım. Amazon lehine yine. Amazon da Şu çılgın türküler kitabı 45 TL etiket fiyatından yüzde 40 indirimde.
İdefix te 50 TL etiket fiyatından yüzde 35 indirimde.
Vay be ne organize işler bunlar.
Ben D&R da konuştuğumuzu hatırlıyorum mağaza müdürüyle, boyutları ve kapaklqrı değiştirmişler fiyat da baya uyguna satışa başlıyor demişti. Eski hali nasıldı ben de bilmiyorum. Nadirde 12x22 diyen de var 14x24 diyen de Herkesin kafası karışık.
Elinde gardrops kodu olan var mı arkadaşlar?
İdefix yine sepette %5 getirmiş. 00.00 a kadar sürüyor.
Koridor yayınlarının Amazon’da hatalı liste fiyatına sahip olan kitaplarının hepsi eski ciltli seriden çıkmış olan kitaplar. Bu yüzden eski liste fiyatları kalmış kötü bir niyet yok. Bu sene ilk kez basılan kitaplarda böyle bir hata yok. Zaten Koridor yayınları %60-70 indirimli diye banner yapıp yanıltmaya çalışmıyorlar. Koridor yayınları bu sene 15.yılda bez ciltlere dönmesi şerefine eski pahalı baskılarında çok uygun fiyatlara döndü durum bu. Eski ciltli kitapların ebatının farklı olduğu da doğru fotoğraf ekleyeyim;
Enler aynı boy farklı.
Aynen. Yukarıda bunu anlatmaya çalışmıştım. Eski baskıları baya sağlammış Koridor’un. Normal bez anlatmıştı arkadaşım.
Amazon bir kez daha gönüllerde
Almak isteyen varsa yeniden %77 indirimde.
Bunun böyle olduğunu yeni fark ettim ve şok oldum. Niye böyle bir şey yaptılar ki…Elimdeki Jane Eyre baskısı İki Şehrin Hikayesi’nden küçük. Halbuki ben güzel bir İngiliz Edebiyatı setim olur diye düşünmüştüm .
Bedava verilse alınmayacak bir kitap.
Defalarca 20tl’ye gördüm almadım, Poe için İletişim yayınları baskısını öneriyorlar genelde.
O ren baskısı olabilir hocam.
Evet şimdi fark ettim, kapakları da benziyor. Karıştırmışım.
Edit: Bu arada Amazon’da Hasan Ali Yücel Klasiklerinin bazılarında güzel indirim var, göz atmanızı tavsiye ederim.
Amazon beni yoruyor. Aradığımı bulamıyorum, listeleyemiyorum. Bu açılardan çok zayıf henüz.