Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Çok güzel görünüyor. :star_struck: Ben de bugün sipariş vermiştim, fotoğraflar için teşekkürler. :blush:

.

3 Beğeni

Fiyatı iyi düşmüş, bakabilirsiniz.

1 Beğeni

AMAZON25 kodu tekrar aktif oldu. 120 TL ve üstü alışverişlerinizde kullanılabilir.

1 Beğeni

Fırsat mı bilemiyorum ancak aşağıdaki 4 kitap an itibariyle tekrar amazon (prime logolu) stoklarında. Kullanmayan arkadaşlar AMAZON25 kodu ile 25 tl indirimli alabilir (120 TL alt limit)

Yazarlar - Yaşamları ve Eserleri

Sanatçılar Yaşamları ve Eserleri

Van Gogh 500 Görsel Eşliğinde Yaşamı ve Eserleri

Leonardo Da Vinci: 500 Görsel Eşliğinde Yaşamı ve Eserleri

1 Beğeni

Bu fiyata kaçmaz bence:)

3 Beğeni

Tüfek, Mikrop ve Çelik 3 Kitap Ciltli 145 Lira en ucuzu bu mudur acaba? Amazonda 180 küsur.

Amazon indirimi bekledim ama 132 TL lik sepet 143 TL oldu.Amazon kitaplarda indirim yapmadı , fiyatları arttırdı galiba.

Trendyol Pegsus’da güzel indirimler var. %27 falan gözüküyor ama etiket fiyatını düşük girmişler. Normal fiyatlara baktığınızda %45 gibi bir indirime ek olarak 75TL üzeri alışverişlerinizde 20 TL daha indiriyor.

Ayrıca Trendyol alt limitsiz 25 TL hediye çeki veriyor. Mobil uygulamadan trendyol cüzdan oluşturuyorsunuz. Sonra rasgele birkaç ürünü koleksiyonunza ekliyorsunuz. bu koelsiyonunuzu paylaşıyorsunuz. 25 kişi paylaştığınız linke tıklayıp koleksiyonunu kaydet der ise cüzdana alt limitsiz 25 tl tanımlıyor. Bu şekilde birbirimizin koleksiyonlarını beğenebilirz. Katılım olur ise konu açabilirim. Gerçi hediye çeki tanımlanana kadar bu kampanya indirimleri bitmiş olabilir.

3 Beğeni

3-4 gündür amazon sepette bekleyen kitaplar arttı birden :joy: o kadar bekledim, kendimi dizginledim, almadım sonuç böyle mi olacaktı :laughing:

1 Beğeni

Bende kodun süresi doldu dedi :confused:

Hangi kodun süresi doldu?

1 Beğeni

Amazon da ki indirim hayal oldu, indirim beklerken bindirim gördük :joy:

1 Beğeni

AMAZON25 (20 karakter)

süslüsözlük’te falan bunun için konu açıyorlar, bayağı katılım oluyor ben de katılmıştım hatta, imkanınız var bakın isterseniz:) Hatta bana da paylaşabilirsiniz:)

1 Beğeni

1 Beğeni

image

2 Beğeni

2 Beğeni

Hepsiburada kitapları hala özensiz mi gönderiyor?

Bu kampanyayı en son yaptıklarında 25 kitap sipariş vermiştim. 16 sı iade oldu söyleyeceklerim bu kadar :grinning:

3 Beğeni