Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

:relaxed: sorun değildi.

1 Beğeni

Kampanyadan sayılır mı bilmiyorum ama Kitapyurdu’ nda Richard K. Morgan - Değiştirilmiş Karbon %60 indirimli. İlgilenenler baksın. :slight_smile:

1 Beğeni

Kitapsepeti’nde şöyle bir fırsat var.

H.P Lovecraft Seçme Eserler Tek Cilt - 40 TL

https://www.kitapsepeti.com/urun/detay/kitap/hp-lovecraft-secme-eserler-tek-cilt-ozel-basim/1444348

İthaki yayınları için ilknokta %50 yapmadan eksikleri tamamlayamayacağız sanırım.
N11 de bazı kitaplar %50 üzeri ama yeni çıkanlar vs yok.
Son %50 kampanyası üzerinden İki üç ay geçti sanırım yakında olsa keşke :money_mouth_face:

3 Beğeni

İdefix kargo bedava kodu var mı?

Doğruluk Kılıcı Serisi (6 Kitap Takım Kutulu)

Trendyol’da kampanyada 102 TL’ye düşmüş. Alınır mı bu fiyattan sizce arkadaşlar?

Set, Trendyol’dan sonra en ucuz Amazon Türkiye’de satılıyor, fiyatı 137 TL

1 Beğeni

Alınır ama pek ilgi görmedi seri ve çok yavaştan alıyor Pegasus.

İdefix 0031AB7F
D&R 5B10A09T

Kargo bedava kodları bunlardır. Umarım çalışıyorlardır :blush:

1 Beğeni

Kod için teşekkür ederim. Çalışıyor

1 Beğeni

17 Beğeni

Heh şöyle ya. Bak fuar falan da yok çıldırt bizi itaki.

3 Beğeni

DeliDolu için maksimum indirim oranı, nadiren yapılıyor. (Black Friday’de bile Tudem grubu yayınevleri Idefix/D&R’da maksimum %35 indirim görüyor.) Ayrıca bir de Papara Card 100/15 iade kampanyası da kullanılıp indirim arttırabilir.

3 Beğeni

Kidega maksimum kargo limiti çok yüksek olmasaydı kullanırdım bu indirimi, gerçekten nadir görüyor.

Erken Prime day den 4 kitap seti 39 tl ye almıştım kalanları da çok uygun fiyata tek tek aldım hepsinin tam rakamını hatırlamıyorum ama o indirim bir daha gelir mi bilmem, belki Black friday’de olur

KR ahalisi zaten farkındadır fiyatların ama dalgınlığına gelen olur diye yazayım dedim. Kidega Deli Dolu %40 indirim iyi ama 4-9 lira arası fiyat farkı var diğer sitelere göre. Aman diyeyim.

Edit: KR ahalisi gerçekten farkındaymış fiyatların kusura bakmayın. Kitaplara zam gelmiş ben farkında değilmişim meğer. @Ozgur @Yorumcucadi teşekkürler.

2 Beğeni

Delidolu etiket fiyatlarına zam yaptı ondandır muhtemelen. Etiket fiyatları kidegakiler artık.

2 Beğeni

Amazonda baktım şimdi etiket fiyatları aynı genellikle

1 Beğeni

Son 3 mesaj gibisi başka forumda yok. Çok iyisiniz arkadaşlar var olun.

3 Beğeni

Delidolu’dan almak istediğim kitaplar vardı, ne yapmamı tavsiye edersiniz? Black Friday mi bekleyeyim yoksa şimdi uygundan bulup mu alayım?
Zamı göze alarak yazdım.

6 Beğeni