Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Amazonda iş bankasının çoğu kitabı %50 indirimde şu an. Bilginize.

3 Beğeni

4 Beğeni

Fiyat ile ilgili bilgi var mi acaba ?

Yok maalesef.
Ama Harry Potter sevenleri sevindirir umarım.

25 TL indirim kuponu kazandınız. 750B4FD0 - 750BCF91 23-27 Kasım tarihleri arasında 250 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

İdefix : En çöp kuponlarda dünya markasıyız.

1 Beğeni

Muhtemelen çekiliş olur :slight_smile: Her sene Tüyap kitap fuarında yapıyordu yky :slight_smile:

1 Beğeni

merhaba; kitapbulut sitesinde kullanabileceğimiz indirim kodu var mı?

Yordam Kitap, Bir Solukta Klasikler dizisinin ilk 20 kitabını kutulu set yapmış ve %50 indirimli olarak satıyor. Kutu ve 21. kitap hediye olarak gönderiliyor. Dizi büyümeye devam ederse ikinci kutu setin geleceği sözünü de aldım. :slight_smile:

12 Beğeni

İdefix 25 TL indirim kuponu. 74902EA8 23-27 Kasım tarihleri arasında 250 TL ve üzeri alışverişlere geçerli. Başka biri kullanabiliyor mu bilmiyorum ama şahsen ben kullanmayacağım.

Ayrıca 200 lira ve üzerine 20 lira indirim kodu da var, 200 liranın altında yaptığım alışveriş için kullanabildim. PICODI20IDE

2 Beğeni

Kidega’da Jbc arada %40 indirime giriyordu. En son ne zaman oldu bu kampanya haberi olan var mı? Yakın zamanda tekrar olur mu ya da?

Hepsiburada’da Black Friday kampanyası olacakmış kitapları nasıl etkileyecek bilen var mı?

Bindirim indirim yaparlar daha önce yaptıkları gibi :joy:

2 Beğeni

Burada bazı kitaplar gerçekten çok iyi indirime girmiş. Birkaç yerde hepsiburada dan kitap anlamında memnun olmayan arkadaş yorumu okumuştum. Ben daha önce kitap satın almadım bir fikrim yok. İndirimlere bakmanızda fayda var.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitaplarda-sepette-20-indirim

2 Beğeni

Aşağıdaki sitede %40 indirimde JBC

www.eganba.com

3 Beğeni

Aynı şekilde D&R da şahane cuma indirimlerine başlamış.

2 Beğeni

Bunlar Cuma’ya kadar sürer değil mi?

Idefix te 150’ye 30 kuponu vardı bir ara. Ona benzer bir şey var mı şuanda? 100’e 15 hediye çeki indirimi ile birleşince iyi fiyatlar yakalanabilir aslında.

1 Beğeni

23-27 Kasım tarihleri arasında geçiyormuş.

Kodlarla daha uygun fiyatlara gelir.

27’si Cuma yani geçiyor. Sağ ol.