Sefiller İş Bankası Ciltli.
Ciltli diyor ama pek ısınamadım bu siteden alışveriş yapan var mı?
9B4B3099
Arkadaşlar İdefix’teki bu kod gibi D&R’da da 150/30 kodu var mı biliyor musunuz?
Kidega’da İthaki Modern serisi %50 indirimde. Enpara ile iyi bir fiyata gelir.
https://kidega.com/kampanya/ithaki-yayinlari-modern-klasikler-dizisi-50-indirimli?banner_click=1911
Papara 15 TL’ye kadar %15 iade sağlıyor. Enpara kartı olmayanlar papara kampanyasından faydalanabilir.
Madde 22 %30 indirimde. Nasıl iş yapıyorlar anlamıyorum.
Seçili kitaplarda gibi bir ifade yok. Muhtemelen modern serisi içinde olduğunu unutmuşlardır.
@Kerem_Donmez evet Papara da var. Hatta direkt parayı iade ettiği için daha iyi bir seçenek olabilir.
İdefix 250 TL üstüne kupon var mı dostlar?
Tolkien mirası kutulu 64.90 lira. Trendyol.
Trendyol’da teslimat noktası kullanılmaya başlamış. Ayrıca teslimat noktası seçince hediye 20 TL kupon veriyor. Bizim burada PTT kargomatı var şimdilik teslimat noktası olarak
Ayrıca Pegasus yayınlarının kendi mağazasında bazı kutulu setlerde %50 civarı indirim ve sepette ekstra indirim var.
BKM’ ye sakın bulaşmayın. 1 aydır kitap değişimi için uğraşıyorum. Her yer kapı duvar. Aklınızda olsun
Evet trendyol pegasusta witcher 7 kitap seri 189 TL, bir kitap 27 lira civarına geliyor.
idefix indirimi ne zamana kadar geçerli acaba ?
Arkadaşlar ithaki modernde okuyup begendiginiz kitaplar var mı? 4 5 tane alacak olsam hangilerini almalıyım?
AFE712B5
Idefix 150/15 kodu
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Şimdi denk geldiğim için paylaşmak istedim. D&R Şahane Cuma kapsamında indirim çekleri mevcut. Linki ve ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum.
Amazon indirim kodu olan var mı ?
Madde 22
İhtiyarlara Yer Yok
Öksüz Brooklyn
Bay Less
Parçalanma
Okuyup beğendiğim kitaplar.
Şuan o kadar kararsızım ki hangi siteye para gömsem diye?İthaki kitapları için ilknokta mı,diğer tamamlanmamış seriler için İdefix mi?