Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Evet Prime üyesi olarak bana da 12.99 TL gözüküyor.

Durgun Don serisi yordamkitap sitesinde %50 indirimli ilgilenen olursa, galiba ajanda da hediyeliymiş :slight_smile:

3 Beğeni

Muhtemelen amazon etiket fiyatı eski fiyatlar. Koridor galiba 1 sene önce olması lazım, kitaplarının etiket fiyatlarını düşürdü. Amazon dağıtımcılarla değil de kendi stoklarından satış yaptığı için etiket fiyatı eski fiyat olarak duruyor. Şu anki etiket fiyatıyla gerçek indirim yüzde 64 değil de yüzde 35 denilebilir.

1 Beğeni

Tekrar okuyun interseniz…

Arkadaşlar kızın uzaktan eğitimi derken çok ilgilenip araştıramıyorum.
Witcher serisini almak istiyorum ama şu an nerede caziptir acaba?

Kitap fiyatı düşüren yayınevi de ilk kez duyuyorum :smiley::clap:t2:

2 Beğeni

4 Beğeni

3 Beğeni

N11 de kuponu olup verebilecek olan var mı?

Kitabın etiket fiyatı yanlış girilmiş. Ben de geçen gün fırsat buldum diye sevinmiştim. Amazon bu yanlışlığı sıklıkla yapıyor. %60 ve üstü indirim görünce diğer sitelerden kontrol edilmeli etiket fiyatı. :roll_eyes:

IMG_20201203_194052_825

1 Beğeni

Etmiştim. Babil’de Kidega’da BKM’de vs. 30 TL gözüküyor.

1 Beğeni

Arkadaşlar,
İş Bankası; Monte Cristo Kontu, Northanger Manastırı, İlyada, Suç ve Ceza, Karamazov Kardeşler, Savaş ve Barış,
kitaplarının Ciltli versiyonlarının indirimde olduğu gözünüze çarpan bir site var mı?

Diğerlerini bilmiyorum ama dün alışveriş yaptığım sitelerin hiçbirinde Monte Cristo Kontu(ciltli) stokta bulunmuyordu. Kalın bir kitap olduğundan ciltli okumak istedim fakat bulamadığımdan ciltsiz almak durumunda kaldım. Bu kitap için ya derin bir araştırma yapmanız ya da bir süre beklemeniz gerekiyor.

1 Beğeni

Bir ara Amazon’da 80, BKM’de 60 TL diye not almışım ama bütçeden dolayı sonraya erteleme gafletinde bulunmuştum. O güzel günler geri gelir umarım :cry:

2 Beğeni

İndirime gerek yok liste fiyatından bulun ben alırım :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkür ederim paylaştığınız için. Hediye olarak alacaktım çok iyi denk geldi. :blush:

1 Beğeni

Az demeyelim çok demeyelim bekleyenler olarak şuradan “Gelince Haber Ver” diyelim. :slight_smile:

3 Beğeni

İlk olarak kitapyurduna baktım ve fiyatı düşük görünce diğer sitelere bakmamıştım. Baya şaşırdım şuan. Üstelik fiyat farkı da az buz değil. :thinking: Kitabı da alasım vardı ve isteğim alevlendi!

İlknokta Büyük Yılbaşı Kampanyası daha önce yazıldı mı? Fiyatının iyi olduğunu düşündüğüm dikkatimi çeken ithaki kitapları aşağıya ekledim.

Büyük Yılbaşı Kampanyası %85’e Varan İndirim

Istrancalı Abdülharis Paşa 9.90 TL

Doctor Who kitapları cep boy

Trenzalore Öyküleri - Doktor Who - 4.90 TL-
Savaş Makineleri - Doctor Who 4.90 TL
Dehşet Ağı - Doctor Who (Cep Boy) 4.90 TL

Sendrom 12.90 TL

Carol Gömülmeden 12,90 TL
Kırmızı Piyano 14.90 TL
Gölün Dibindeki Ev - 9.90 TL

Bir Mars Destanı 9.90 TL

6 Beğeni

Bu kitapların fiyatları çok uzun süredir böyle. 1-2 ay önce falan 4.90-9.90-12.90 kampanyası başlamışlardı, burada da paylaşılmıştı. O zamandan beri hep aynı kaldı fiyatlar. Arada fiyatta ufak tefek değişiklikler olup bazı kitaplar ekleniyor, bazıları çıkıyor.

Mesela Teftiş’i 9.90 gibi bir fiyata almıştım. Ama şu an kaldırmışlar. Kara Prizma’yı yine 9.90’a koymuşlardı ama kaçırdım.

Şu an gözüme çarpanlardan Saki - Hayatın Sınır Çizgileri var. 9.90. İlgilenenler bakabilir. Ben ayrıca konularına bakıp Masum İsa ve Hain Mesih (7.20) kitabıyla Kendini Fransız Kralı Sanan Adam (4.90) kitabını aldım.

Arada kontrol etmekte fayda var yani. Beklenmedik kitapları çok ucuza koyabiliyorlar. :slightly_smiling_face:

Bu kampanyadan yararlanarak aldıklarımı şöyle koyayım:

6 Beğeni