Slayt görselinde hafta sonuna özel ithaki yayınları tüm kitapları %50 indirimli yazıyor.
Tıklayıp bakınca tüm kitapların %40 indirimli olduğunu görüyorsun!
BKM şaşırtmıyor son zamanlarda…
Slayt görselinde hafta sonuna özel ithaki yayınları tüm kitapları %50 indirimli yazıyor.
Tıklayıp bakınca tüm kitapların %40 indirimli olduğunu görüyorsun!
BKM şaşırtmıyor son zamanlarda…
Sepete ekleyince %50 oluyor indirim.
Girdiğiniz promosyon kodu, satın alma işleminizde kullanılamaz diyor şuan Amazonda uygulamada. Nedendir acaba?
Sepetteki ürünlerin hepsinin satıcısı Amazon olmalı sanırım.
Hepsi Amazon
Sınırlı sayıda olabilir. Süresi veya kullanıcı miktarı dolmuş olabilir. Bu arada mobil uygulamadan girdiğinizde emin misiniz?
Mobil uygulamadayım şuan, sepete de mobil uygulamadan ekledim. Gerçi bilgisayarda da amazon hesabım ve sekmeler açık şuan ama bunun bir etkisi olabilir mi?
Şuan kontrol ettim ve çalışıyor. Bazen amazon satıcısı ekli olan bir ürün tükendiğinde sepetten çıkıyor yada satıcısı değişiyor, buda kodu etkiliyor.
Fantastik Işık ekliydi, diğer kitaplar 7sinde teslim gözükürken o 8inde teslim gözüküyordu. Şimdi onu çıkarttim ve kodu kabul etti. Teşekkür ederim
Uygulamada da 30TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsizmiş.
Amazonapp kodunun son kullanım tarihini bilen var mı?
Toplu bakınca bende de öyle görünüyordu ama kitaplara tıklayınca %50 indirim yazıyor. Sepette de aynı şekilde %50 indirimli. Muhtemelen bug o.
Başka bir forumda 20 aralık olarak okumuştum ama yanıltmak istemem yine de.
İthaki yayınları Bkm kitap’da en son baktığımda %50 indirimdeydi bugün %38 olmuş. Kaçırdık maalesef
Aynı indirim İlknokta’da da var.