Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Kidega bedava kargo kodu falan varmı ya da böyle indirim kodu

Bu fiyata kaçmaz bence. Elimde başka versiyonu olduğu için almayı tercih etmedim ama ilistürasyonlu ve ciltli baskı için gayet makul fiyat.

5 Beğeni

Idefix 100TL ve 150TL indirim kodları nedir? Önce kupon alıp o kuponla da indirimli alışveriş yapabiliyoruz di mi?

idefix yalnızca bir kupona izin veriyor. 2 kuponu nasıl giriyorsunuz? mobilden falan mı?

Edit: hediye kartı alarak yapılıyormuş, tamam. :slight_smile:

1 Beğeni

Amazon’da tam olarak 74.050 tl’ye çok kitap gördüm. Fiyatlandırma hatası herhalde.

1 Beğeni

İdefix indirim kodu:

20 TL indirim kuponu kazandınız. 4618E081 12-30 Aralık tarihleri arasında 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

1 Beğeni

INEW15 koduyla 100’lik hediye kartı aldıktan sonra, 150 TL’lik sepetinizi oluşturup 9B4B3099 kodunu kullanarak 150 TL’lik alışverişi 105 TL’ye getirebiliyorsunuz.

1 Beğeni

D&R İndirim koduyla gayet güzel bir fiyata alabilirsiniz. :slightly_smiling_face:

Hediye çekini kendi üyeliğimize mi alıyoruz yoksa başka bir hesaba mı?

1 Beğeni

Direkt kendi hesabınızla alabilirsiniz. İkinci bir hesaba gerek yok.

Kendi hesabınıza da alabilirsiniz, fark etmiyor.

Sizlerin sayesinde 166TL’lik sepetim 121TL’ye geldi, çok sağ olun. Idefix’te alacağım bütün kitaplar da %45 indirimliymiş. Çok güzel oldu, akşam akşam keyiflendim.

1 Beğeni

Bu fiyata düşüren hangi kod?

1 Beğeni

%45 indirim vardı. Üstüne D&R %5 yapıyor. Geçen aydan gelen 150 TL üzerine 20 TL indirim koduyla bu fiyata aldım. Fakat şimdi baktım indirim oranını güncellemişler.

316 olmuş fiyatı maalesef :frowning:

Myron Bolitar Serisi 288 TL den 119,80 TL ye düşmüş. Kitap Sepeti sitesinden alınabilir.

2 Beğeni

SEPETTE5 koduyla %5 daha yapıyor indirim.

1 Beğeni

Sherlock Holmes’un Martı Yayınları edisyonunda çok fazla çeviri, imla hataları olduğundan bahsediliyordu, o yüzden bu seriyi Everest Yayınları’ndan almayı düşünüyorum. Umarım aldığınız ciltli seride hatalar giderilmiştir. :confused:

1 Beğeni

Birisi alınca sanırım fiyatı tekrar eski haline dönmüş :frowning:

:slight_smile: Bende aslında Everest edisyonları var. Baskı kalitesi, çevirisi, resimlendirmeler, kağıt kalitesi vs. çok güzel. Fakat dipnotlar beni bitiriyor. Sürekli araya girip öyküyle alakalı alakasız bilgiler sunuyor okuyucuya. Bu beni rahatsız ediyor. Hatta Sherlock öyküsü okuyacağım diye kitabı elinize aldığınızda 70-80 sayfa önsöz okuyup kitabı kapatmak zorunda kalabilirsiniz.

4 Beğeni