Kitap Fırsat/Kampanya Alanı

Bi numaradan bir tane alınabiliyor diye biliyorum. Ona göre hazırlıklı ol bari :slight_smile: Belki yanlış hatırlıyorumdur tabi.

2 Beğeni

D&r en uzun gece indirimleri.

6 Beğeni

Ben de şu an 250 tl’lik kuponu almayı düşünüyorum.Birkaç kere deneyince almaya izin veriyor bende.

1 Beğeni

Bence bekleyin 150’lik kuponu. 250’lik alırsanız indirim oranı %33den %20ye düşecek.

1 Beğeni

O nasıl oluyor ya :slight_smile:

1 Beğeni

150liralık alışveriş için 100lira ödemiş olacak. %33 indirimli almış gibi olacak. Diğer türlü 250’ye 200 vermiş olacak. %20 indirim yaptırmış olacak. Her türlü 50 lira indirim diye düşünmekte mantıklı fakat düşük meblağda aynı indirim miktarı daha karlı bence. Aradaki farkı büyütürsen demek istediğimi daha net anlarsın. 100lira harca 50 öde deseler mi tercih edersin. Yoksa 1000 lira harca 950 öde deseler mi?

2 Beğeni

Jestiniyap tada kitaplar var onlarıda incele belki aradığın kitaplardan ordada vardır 100 tl hediye çekine ek 50 tllikde ordan kitap alabilirsin

1 Beğeni

23 üne kadar %50 indirimli :wink:

3 Beğeni

Abi bi jbc yayıncılıga ve can yayınlarına indirim yapmamış bu d&r lanet olsun:-)

2 Beğeni

Aslında 150 tl ve üzeri alışverişlerde olan 15 tl indirimi hesaba katarsan 165 tl’lik sipariş 100 tl’ye geliyor indirim oranı yüzde 40 olarak.Ama 250 üzeri 25 tl indirimli alırsan 275 tl’lik sipariş 200’e geliyor yüzde 30 indirimle.Bana göre çok bir fark yok indirim oranlarında ama ben de 150’lik kodu beklemeye karar verdim.

2 Beğeni

Özellikle JBC de kolay kolay olmuyor nedense :slight_smile:

2 Beğeni

Kodlarda gelmiş. 1984 alacaksın değil mi? :joy:

2 Beğeni

Alacamda %22 indirimli hali ile almam biraz daha beklerim indirim gelmesi için. Yoksa öbür ay kidegadan alırım.

1 Beğeni

Kidegada öbür ay yine zamlanacak ama. Dua et de Enpara kampanyası devam etsin. Ben bu ay başka bir forumdan 5 TL kullanım ücreti ödeyerek, başkasının Enpara hakkını kullandım. 47 TL’ye geldi 1984. Bulabiliyorsan, sen de bul bir hesap derim.

2 Beğeni

Üstadım bu kadar zorlama sakınılan göze çöp batar :slight_smile: tamam anladık zaman çarkı alacaksın 150₺ kod bekliyorsun. Görürsek yazarız hemen gözünü sevdiğim :slight_smile:

2 Beğeni

Tahmin ettim zaten :slight_smile: Ben ne zaman böyle sabırsızlansam bir aksilik çıkıyor o yüzden dedim. Geçen doğan’ın kitaplarını aldık siyaha boyayıp göndermişler mesela :slight_smile:

O yüzden bulut mulut çok şey yapmamak lazım sonra fıttırırız :slight_smile:

3 Beğeni

d&r’da aylak adamın bastığı niteliksiz adam serisi %50 indirimli oyhş

2 Beğeni

D&R
15 TL indirim kuponu kazandınız. 082EB9E7 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde 1-30 Ocak 2019 tarihleri arasında kullanabilirsiniz

2 Beğeni

Param olmadığı için kampanyaları izliyorum ):

7 Beğeni

Kod ve gece yazarken sahi bir soru,kesin emin olanlar yazsın lütfen.En uzun gece bu gece mi yoksa yarın gece mi :smile:

1 Beğeni