Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Şöyle yapalım;

Susie Hodge, İş Bankası’ndan İnkılap’a, Hep Kitap’tan Domingo’ya, Hayalperest’ten Alfa grubuna değin ülkemiz yayıncılarının el üstünde tuttuğu bir sanat kitapları yazarı. Bu kitap, İnkılap’ın Görsel Rehberler’indeki gibi büyük ebattaki orijinallerinin küçültülmüş versiyonu olmanın aksine, kaliteli bir kağıtta ve ebatta basılmış. O kitapta her isme karşılık bir eser karşılık düşmezken burada tam sayfa görsellerle ressamlar çeşitlendirilmiş ve onore edilmiş. Tüm Hodge kitapları arasında en beğendiğim bu oldu.

Kitaptan paylaşacağım ressamlar ve görseller, daha önce bahsettiğim konuya da hizmet etsin istiyorum: Cumhur Bey’in paylaştığı biçimde seneye 15 kitap tamamlanacak ve hepsi toplu bir indirimle satışa sunulacak. Asıl iş ondan sonra başlıyor. Talep geldiği takdirde setin kalan 5 kitabı için de anlaşma yapılacak. Sargent dışındaki kitapları refere edecek bölümlerin ardından bir de çizgi romanseverlere keyifli bir bilmece yönelteceğim.

!

Sorumuza geliyorum: Bruegel’den seçilen eseri hangi frankofon çizgi romanın Belçika macerası sonunda görmüştük? Masayı gördükten sonra tahminler zor olmasa gerek:)

Arayacaklar için anahtar kelimeleri de gireyim: Sargent, Rubens, Holbein, Bruegel, Hollanda, 500 görsel, ressamlar, eserleri, Susie Hodge.

5 Beğeni