Bu kitabın İngilizcesi bile olsa elinde bulunduran içeriğini paylaşırsa çok sevinirim.
Elinde Burak Eldem - Tılsımlar Korur Seni kitabı bulunan varsa ilk sayfalarını paylaşabilir mi?
Paylaşım için teşekkürler.
Görsel güzel, cilt ve kullanılan kağıtta eminim güzeldir. Merak ettiğim konulardan biri: buradaki içerik bana gerçekten ekstra bir şey katar mı? Çin tarihi ile alakalı Türkçe yayınlanmış kitapları ve İngilizce makaleleri okudum . Bu kitap ekstra bir şey katar mı acaba?
Hiç sanmıyorum. DK kitapları genelde yüzeysel ve konu hakkında pek de bir şey bilmeyenlere hitap ediyor bence. İlla bilmediğiniz şeyler vardır ama o kadar para vermeye değmez. Ben kaliteli ve görsel olarak bana hitap ettiği için de topluyorum biraz bu tip baskıları bütçem el verdikçe.
Marjorie Garber - Shakespeare Oyunları Hakkında Her Şey (Alfa)
Kitap dün elime geçti. 1140 sayfa, sert kapak ve ciltli.
Müthiş gözüküyor. İzmir fuarına kesin gelir diye düşünüyorum. Yanina iyi bir biyografi ile ile tadından yenmeyecek bir deneyim olacaktır. Teşekkürederim paylaşim için
Harikalar Kitabı fantastik ve bilim kurgu kılavuzu gibi. Bol resimli ve kitabın yazarına ek başka yazarların (GRR Martin, Joe Abercrombie vb. popüler olanlar da dahil) makaleleri de mevcut.
Teşekkür ederim.
Ben de alacağım sanırım. ![]()
Elinde Jack Ketchum Komşu Kızı kitabı olan varsa 8-9-12-13-16-17-20-21-24-25-28-29-32. sayfaları paylaşabilir mi rica etsem? Bendeki baskıda sayfalar eksik çıkmış.
Hocam sayenizde bende olan kopyada eksik sayfalar olduğunu gördüm. Normalde sayfaları kontrol ederdim ancak gözümden kaçmış ![]()
Bende sizden o sayfaları rica etsem çeker misiniz mükemmel kalitede ![]()
![]()
33,36,37,40,41,44,45,48,49,52,53,56,57,60,61,64,115
Bende kitabı çeyreği yok nerdeyse ![]()
Merhaba Alfa’nın Dünya Sanat Tarihi kitabının 1.baskısı kuşe kağıda mı basılmış