Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü

Bu kitabın İngilizcesi bile olsa elinde bulunduran içeriğini paylaşırsa çok sevinirim.

1 Beğeni

Elinde bu kitaptan olan varsa içindekiler kısmını atabilir mi?

1 Beğeni

Elinde Burak Eldem - Tılsımlar Korur Seni kitabı bulunan varsa ilk sayfalarını paylaşabilir mi?

@Epichan

5 Beğeni

Paylaşım için teşekkürler.

Görsel güzel, cilt ve kullanılan kağıtta eminim güzeldir. Merak ettiğim konulardan biri: buradaki içerik bana gerçekten ekstra bir şey katar mı? Çin tarihi ile alakalı Türkçe yayınlanmış kitapları ve İngilizce makaleleri okudum . Bu kitap ekstra bir şey katar mı acaba?

Hiç sanmıyorum. DK kitapları genelde yüzeysel ve konu hakkında pek de bir şey bilmeyenlere hitap ediyor bence. İlla bilmediğiniz şeyler vardır ama o kadar para vermeye değmez. Ben kaliteli ve görsel olarak bana hitap ettiği için de topluyorum biraz bu tip baskıları bütçem el verdikçe.

3 Beğeni

Marjorie Garber - Shakespeare Oyunları Hakkında Her Şey (Alfa)
Kitap dün elime geçti. 1140 sayfa, sert kapak ve ciltli.

8 Beğeni

Müthiş gözüküyor. İzmir fuarına kesin gelir diye düşünüyorum. Yanina iyi bir biyografi ile ile tadından yenmeyecek bir deneyim olacaktır. Teşekkürederim paylaşim için

1 Beğeni

@Sdk_Blkbs

Harikalar Kitabı fantastik ve bilim kurgu kılavuzu gibi. Bol resimli ve kitabın yazarına ek başka yazarların (GRR Martin, Joe Abercrombie vb. popüler olanlar da dahil) makaleleri de mevcut.

5 Beğeni

Teşekkür ederim. :folded_hands:t3:Ben de alacağım sanırım. :see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Elinde Jack Ketchum Komşu Kızı kitabı olan varsa 8-9-12-13-16-17-20-21-24-25-28-29-32. sayfaları paylaşabilir mi rica etsem? Bendeki baskıda sayfalar eksik çıkmış.

2 Beğeni

Hocam sayenizde bende olan kopyada eksik sayfalar olduğunu gördüm. Normalde sayfaları kontrol ederdim ancak gözümden kaçmış :pensive_face:
Bende sizden o sayfaları rica etsem çeker misiniz mükemmel kalitede :face_with_hand_over_mouth::innocent:

33,36,37,40,41,44,45,48,49,52,53,56,57,60,61,64,115
Bende kitabı çeyreği yok nerdeyse :joy:

Özet
2 Beğeni

Elbette. 48. sayfa normal olarak boşmuş. Kalanları ekliyorum.

Özet

2 Beğeni

Merhaba Alfa’nın Dünya Sanat Tarihi kitabının 1.baskısı kuşe kağıda mı basılmış

1 Beğeni