Kitaplardaki Baskı Problemleri

Evet arkadaşlar, baskı ile ilgili tüm problemleri burada konuşabilirsiniz.

Rica ederim. :slight_smile:

2 Beğeni

Nereye yazacağımı bilemedim o yüzden buraya yazmak en mantıklısı geldi. Üç Silahşörler 5’i Bkm’de %50 indirimde görünce alasım geldi ama bu hatalı basım olayı bitmiş midir acaba? Alfa hatalı basımları tamamen toplamış mıdır? Bana hatalı baskı gelme ihtimali var mı acaba?

Hatalı olan baskı ciltli baskıydı. Kidega ciltli baskıyı satıştan kaldırdı diye hatırlıyorum, satışta olan ciltsiz baskı olabilir.

Bizim değişim - iadeye giden kitaplardan da henüz ses çıkmadı.

1 Beğeni

Çeviri sorunları başlığında baskı problemleri görmekten ben de bıkmıştım, sağ ol. :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim cevabınız için :slight_smile: Başlık konusunda yanlış yönlendirme yaptıysam da affola. Zamanında o konuda olayın konusu geçtiği için en mantıklı yer orası gelmişti.

2 Beğeni

Değişim için gönderdiğim Üç Silahşörler 5 kitabının para iadesi Kidega tarafından bugün yapılmış.

Degişim işlemi yapılan var mı? Yoksa herkese para iadesi mi yapılacak? Satışına devam edilen 5. kitap ciltli versiyonu Eylül 2021 ve 1. Baskı olarak gözüküyor. Hata giderilmiş midir acaba?

Bana da iade yapmışlardı. Arayan kidega çalışanı yeni baskının ne zaman çıkacağı belirsiz olduğu için iade yapacağız demişti.

Bildiğim kadarıyla henüz hatasız olan baskı yapılmadı ama hâlâ alfakitap com dahil hatalı ciltli baskının satışı açık.

1 Beğeni

Ben dün Yayınevine gittim. Değişim istedim, değiştirdiler. Sonra baktığımda, hatalı kısım yerine yeni baskıyı yerleştirmişler, yani yeni baskı değildi bana verilen. Hatalı basımın düzeltilmiş hali.

2 Beğeni

Şöyle bir başlık daha varmış ve ayrıca Üç Silahşör 5 cilt konuşmaları Rıhtım Kamarasında kalmış.

Neyse asıl konuya gelleyim. :slight_smile: Üç Silahşör 5 Cilt Kidega’dan yeniden satın aldım. Hatalı sayfaların olduğu sayfaları çıkarıp 5. cilte ait sayfalar ile yeniden ciltlemişler. Yeni baskı değilde "tamirat yapmışlar.

1 Beğeni

Can Yayınları gibi özenli işler yapan yayınevinin Heinrich Böll kitap kapağına 2010 Nobel Edebiyat Ödülü etiketi basması talihsizlik olmuş.

1 Beğeni

Bildirim için teşekkürler. Yani bu satın alınabilir mi demek oluyor?

Evet, çok dikkatli bakılmayınca çıkarılan ve yeni konulan sayfalar fark edilmiyor. Yeni baskı yapmamışlar. O hatalı sayfaları doğrusu ile değiştirmişler.

Ben geçenlerde kitabı aldım, kitap geldi.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. O zaman ben de sipariş vereyim.

1 Beğeni