KOLEKTİF - ÇELİK KALE ÇANAKKALE Okuma Etkinliği

Valla bende kitaba başlama niyetindeydim elime almamla geri bıraktım :blush: Sırf senin için bu kitabı seslendirme yapıp sana videosunu atacağım :wink:

1 Beğeni

Başla başla, sen olmadan etkinlikte bir kişi eksiğiz :slight_smile: Bu haftayı atlatınca bende rahata ererim gibi.

2 Beğeni

Okumayı deneyeceğim. Başka ne zaman elime alırım inan bende bilmiyorum :blush:

2 Beğeni

Etkinlik zamanı gelen haber;

5 Beğeni

Einstein dönemi fizik öğrencileri gibi olduk. Daha biz mevcut durumu öğrenemeden müfredat değişti. :slight_smile:

2 Beğeni

Masabaşında okumamaya karar verdim. Uzanarak elimde okuyorum. Biraz ağır ama alıştım, yoksa eve yorgun geldiğimden okuma yapamıyordum :sweat_smile:

2 Beğeni

An itibariyle 60.sayfaya geldim, sıkılmadan okuyorum. Bugün biraz daha okurum. Kitaba başlarken “Giriş” kısmını atlamamanızı öneririm. Birinci Bölüm sayfa 60 diye direkt oradan başlamayın. Keşke baştan masa yerine elime alıp okusaymışım :slight_smile:

3 Beğeni

:türkiye:

4 Beğeni

Bu başlıkla alakası yok çok özür dilerim ama okuyunca yanıt vermeden duramadım.
Çünkü Einstein çocuklarını bilmem ama bir nesil , ben dahil Türkiye’de bunu yaşadı.

2010 yılı civarıydı, o kadar çok anayasa ve alt kanun (Medeni,Ticari) madde değişikliği oldu ki o sene KPSS ve Kurum Sınavları zorda kaldı.

Kitapçıklar basılınca sorulan hukuk sorularinin yanında ufak bir uyarı kağıdı vardı. Lütfen cevabı XX.XX.XXXX tarihli değişiklikten önceye göre veriniz yazıyordu.

1 Beğeni

Çok ağır okuyabiliyorum ama zamansızlıktan. Beklemediğim kadar akıcı yazılmış.

1 Beğeni

Bende sayfa 118’e geldim, güzel gidiyor.

1 Beğeni

Bu güzel detay da aklımızda olsun :wink:

3 Beğeni