Lord Voldemort'un Yükselişini Konu Alan Radyo Tiyatrosu "Great Wizarding War" Geliyor!

Fantastik Canavarlar sitesinde tamamını okumak için: Lord Voldemort'un Yükselişini Konu Alan Radyo Tiyatrosu "Great Wizarding War" Geliyor! – Fantastik Canavarlar

image

Broad Strokes Productions‘ı artık J.K. Rowling kadar iyi tanıdığınızdan eminiz! Fantastik Canavarlar filminin dolduramadığı boşluğu doldurmaya çalışan amatör film yapımcıları topluluğu yeni işleriyle yakında bizlerle olacak. Voldemort’un yükselişini konu alacak olan “Great Wizarding War” kısa bir süre sonra bizlerle! Bilmeyenler için kimdir Broad Strokes Productions, ondan bahsedelim. Kendileri Ariana’nın ölümüyle sonuçlanan Dumbledore ve Grindelwald dövüşünü anlatan Çoğunluğun İyiliği ile Snape’in kişiliğine daha… (DEVAMI…)

2 Beğeni

Yapsınlar bakalım izleriz, gerekirse yeni konu açar yorum yapar tartışırız bu konuyu. Hadi bakalım nasıl olacak.

Bence fantastik canavarlar serisinin ilk filmi gaye güzeldi ve serinin tamamı mükemmel ve tatmin edici olacak. Herkesin aksine, voldemort ve çapulcu geçmişini irdelemenin orjinal seriye zarar vereceğini düşünmüşümdür. Daha uzak geçmişi işlemesi ve işleyiş tarzı beni tatmin etti, hele lanetli çocuk saçmalığından sonra. Ve hayran yapımı filmleri de kötü oyunculuklar yüzünden felan pek sevememişimdir. Site, haberlerine fantastik canavarlar filmi hakkındaki olumsuz görüşlerini yansıtacağına son yayınlanan comic con posterini haber yapmalı bence, yayınlanalı çok oldu. Sitenin adı hala fantastik canavarlar sonuçta.

1 Beğeni