Film ismi ve afişi güncellendi.
Thunderbolts* yerine *The New Avengers oldu.
Spoiler olmaması adına ve ilk ismi olduğu için Thunderbolts* kullanmayı tercih ettim. Biraz zaman geçince listeye yeni ismini de ekleyeceğim.
Selamlar hocam. Marvel ve DC’yi geçmişte hevesle takip ediyordum. Filmlerin çoğunu birkaç kez izlemiştim. İnfinity War’a bayılmış, End Game için fena gaza gelmiştim. End Game senaryo açısından beni hayal kırıklığına uğrattığı için süper kahraman filmlerinden elimi eteğimi çektim. Marvel/DC’nin güncel durumundan memnun musun? İzlemeye geri dönmeyi tavsiye eder misin?
Açık konuşmam gerekirse Endgame’den önceki kalite maalesef yok. Ama Disney+ dizilerinin çoğu güzeldi. Endgame’den sonra çıkan filmlerin ise çoğu eski kalitesinde değildi. Ben yinede hepsini izledim. Kafa dağıtmak için izlemek isterseniz izleyebilirsiniz ama dediğim gibi eskisi gibi bir kalite bulmak zor.
Genel olarak bana göre şu filmleri güzel işlerdi:
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Spider-Man filmleri
Guardians of the Galaxy Vol 3
Deadpool & Wolverine
Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doctor Strange’i sevdiğim için biraz taraflıyım)
Diğerleri de genel olarak fena değildi (aralarında kötü olanlar da vardı) ama benim için daha çok kafa dağıtmalık filmler oldu.
Dizilerde ise çıkan hemen hemen her dizi güzeldi bana kalırsa. Diziler tarafında hayal kırıklığına uğramazsınız bana göre. Moon Knight, Loki ve Daredevil Born Again dizileri bana göre en iyileriydi. İçlerinde çok kötüleride var orası ayrı tabii. Özellikle She Hulk dizisi. Ondan uzak durmanızı tavsiye ederim. Diğerlerinide size hitap edeceğini düşünüyorsanız izleyebilirsiniz.
Benim zevklerimle sizin zevkleriniz elbette uyuşmayabilir ama Avengers Doomsday filmine gitmek gibi bir düşünceniz var ise araştırıp Doomsday için önemli olacak film ve dizileri izleyebilirsiniz. Tekrardan bir şans verebilirsiniz.
DC tarafını takip etmediğim için bu konuda bir şey söylemem doğru olmaz. Yeni çıkan Superman filmini izledim. Bana güzel gelmişti. İzlerken eğlenmiştim. Ama eski filmlere göre nasıldı, kalitesi düşmüş mü vs konusunda bir şey söyleyemem maalesef. Dediğim gibi DC tarafının eski filmlerini takip etmediğim için yorum yapmam doğru olmaz. Ama yeni çıkacak filmleri izlemeyi düşünüyorum.
Bu konuda sadece bir izleyici olarak kendi zevkime ve düşüncelerime göre konuşmak istedim. Benim için çok iyi olan sizin için çok kötüde gelebilir ya da benim için çok kötü olan sizin için çok iyide gelebilir. Yinede en iyi kararı kendiniz vermek olacaktır.