Bu yazarın Güneşin Öldüğü Gün kitabını niye bu seriden basmadılar acaba
Kitabın açıklama kısmında yanlış bilgi var. Ridgway’in Türkçe’de ilk basılan kitabı Jaguar Kitap’tan çıkan Hawthorn ile Child.
Evet, yanlış bilgi. Geçen yıl dediğiniz kitabı Amazon’dan almıştım.
Merhaba arkadaşlar 28 numaradaki Rebecca (Daphne Du Maurier) kitabını okuyan var mı?
Ben şu anda okuyorum, bitirmeme 100 sayfa kadar kaldı.
Yorumunuzu rica ederim bitince.
Tabii, şu an çok güzel gidiyor, onu söyleyebilirim.
@Srbs Kitabı bitirdim. Öncelikle belirtmek isterim ki kitabı oldukça beğendim. Kısaca konusunda bahsedecek olursam: Kitabın isimsiz olan ve aynı zamanda anlatıcısı da olan genç kadın karakteri, eşini kaybeden ve kendisinden yaşça büyük bir adamla tanışır ve ardından onunla evlenerek adamın eski karısıyla yaşadığı malikâneye taşınır ve orada yaşamaya başlar. Bütün olaylar da bu ana karakterin malikânede yaşadıkları üzerinde kurgulanmıştır. Bunların dışında söyleyeceğim her şey spoiler olabilir veya kitabı okurken alınacak keyfi kaçırabilir, o yüzden başka ayrıntı vermek istemiyorum.
Kitap biraz durağan başlıyor, ilk birkaç bölümde pek kitabın içine girememiş gibi hissettim kendimi. Ancak hikaye ilerledikçe ve karakterleri tanımaya başladıkça oldukça heyecanlı ve ilgi çekici bir hâl aldı benim için. Özellikle de son 150-200 sayfası son derece sürükleyiciydi. Gizemli ve tekinsiz atmosferi okuyucuya çok iyi geçiriyor yazar, keyifle ve merakla okudum her sayfayı. Kitabı bitirdikten sonra sondaki sonsöz kısmını okumanızı ve olayları bilerek kitabın ilk bölümüne tekrar bir göz atmanızı tavsiye ederim.