Düşmemiş madem, düşürelim 
Boris Vian daha önce basılan kitapları da modern seriden basılacak mı @irbis
Ray Bradbury, İthakinin Mehmet Ali Erbil’i…
Her seriye mutlaka bir yerden giriyor. 
Bende yok yaa ayraç.
Hangi kitapta çıkıyor. İlk 3 kitap var. Yazarlara baktımda 4 kişiyi biliyorum. Gerisi hakkında hiçbir bilgim yok.
Ayraç 4. kitap Orsinya Öyküleri içinden çıkıyor.
D&R dan verdim yeni siparişini inşallah çıkar. Ayraç takıntım var biraz. 
Umarım gelir…
Benim de bez cilt takıntım var. Ne ayraç olsun, ne şömiz ne kapak resmi. Bez cilt olsun üzerinde ve sırta kitap adı, yazar adı…
Bez cilt okumayacağım kitapları bile alsam mı diye düşündürüyor bana…
İstediğin ayraç olsun. Fuar başlayınca senin için fazladan alır gönderirim.
Saolsın Serhat. D&R yolluyor arada da olsa. Tamamen şansa artık
. Kapak kitaptan ayrılmasın benim için yeterli. Kapak konusu uzar gider. Konudan çıkmayalım.
@alper
Mezarlarınıza Tüküreceğim de daha önce basılanlardan.
Evet İthaki daha önceki yıllarda basmış.
İthaki Boris Vian’in şu an baskısı olmayan 7 kitabını basmış. Mezarlarınıza Tüküreceğim Modern Seriden yayınlanınca diğer 6 kitabı da seri içerisinde basar mı ithaki diye sormak istedim.
Tüm Boris Vian kitaplarımız Modern’e geçecek. 1-2 yeni Boris Vian kitabı da dahil. Hemen hemen hepsinin kapakları da hazır.
Her türden yazınca…
İlk üç kitaba yetişmedi ayraç. Normalde tüm Modern kitapları için tek tip ayraç olacaktı. İlk üç kitaba denk gelmedi sadece.
yeni kitap ilk noktada önsiparişte
49 Numaralı Parçanın Nidası
Thomas Pynchon
İlk çıktığında kimsenin umursamadığı bu kitap bakalım sırf bir serinin içinde diye alınıp okunacak(!) mı?
Ben daha önce görmemiştim bu kitabı ama seride çıkacağı için bir çok kişi (ben dahil) kitaplığına katacaktır. Bir çok kişide okuyacaktır. Umarım bundan sonra hak ettiği değeri görür okunur.
@irbis Gravity’s Rainbow bu serinin içinde olucak mı acaba? Başka Pynchon kitapları bu seriye girecek mi?
Yeni İthaki Modern kitabı ne zaman çıkacak?
Kapak çok iyiymiş beee.