Okuyorum (Görsel Başlık)

Sevinç Çokum - Hilal Görününce

Günümüzdeki olayların üzerine okumak istedim.

19 Beğeni

Müthiş bir kitap. Sanki kitabın içindeymiş, silahşörler ile birlikte kılıç sallıyormuş gibi hissediyorum. Daha 4 kitabın olduğunu bildiğimden kitabı hızlıca bitirirsem pek üzülmeyeceğim :slight_smile:

33 Beğeni

İnsanlara düştüm belimi incittim dediğim günün ertesi pozitif çıktım. Ama bu yalan değil, ondan başlayamadım. Ancak şimdi başlayacak hale geldim. Geçen sene bu ay kalp ameliyatı olmuştum. Şimdi pozitif oldum. Şubat benim için bitmiştir, yarını beklememe gerek yok xd @Agape

30 Beğeni

Japon edebiyatından(mangalar hariç) okuduğum ilk kitap olacak.
Kitapta 2 öykü var, polisiye türünde ve ilkini okuduğum kadarıyla, japonya’ya dair herhangi bir kültürel öge ya da farklılık barındırmayan, vaov da dedirtmeyen, klasik, kafa açmayan, gece vakitlerinde kafayı yormadan okunacak bir kitap olduğunu söyleyebilirim.

25 Beğeni

Katilbot Günlükleri 4

28 Beğeni

Kıyamet Park sonrası Alper Canıgüz tadında yazar arayışına girdim. Baktım olacak gibi değil külliyatına tekrar başladım. Geçen hafta Tatlı Rüyalar, bu hafta Gizliajans.

19 Beğeni

On Bin Kapı - Alix E. Harrow (İthaki)

Bunu okuyacağınıza Mürekkep Yürek serisini okuyun. Bazı yerlerde kıvrandım resmen. Ödül almasının sebebi bana kalırsa bazı eserlere selam durması. Bunu daha önce de çok gördüm. Yerdeniz’e, Narnia’ya, Alice’e vs. selam dur sonra alkışlasınlar. Meh… Cornelia Funke ve N. D. Wilson karışımı bir kitap olmuş. Sevemedim.

Kendine Ait Bir Oda - Virginia Woolf (Aylak Adam)

Biraz fazla uzun bir deneme. Söylemek istediği noktaya daha hızlı da varabilirdi ve etkileyicilik daha fazla olabilirdi ama tarzı bu ve kadın olmasının da bunda payı var. Hak verdiğim yanları oldu. Sevdim.

19 Beğeni

22 Beğeni

Dün gece başlamıştım biraz önce de bitirdim. Yazardan yine güzel bir kitap okudum. Hiç kötü diyebileceğim bir kitabı da olmadı zaten. Ya da benim okuduklarım “en iyileri” oldu hep, bilemiyorum.

23 Beğeni

21 Beğeni

Sissoylu’dan önce okumam gerekirdi. Şimdi okuyorum. Kitabı beğendim. Sadece kullanılan bazı kelimeler karışık duruyor, unutuyorum anlamlarını. Arkada sözlük var tabii. Ama ben bakmaya üşeniyorum. :sweat_smile:

29 Beğeni

30 Beğeni

Ayfer Tunç kalemini özlemişim. Başlayalım bakalım.

20 Beğeni

İçinde M.R. James’in dört farklı çizer tarafından çizilmiş, gothic temalı dört adet korku öyküsü bulunuyor. İlk öyküyü okudum, çizimler de anlatım da hoşuma gitti.

27 Beğeni

22 Beğeni

34 Beğeni

Okuma etkinliği kapsamında başlamış bulunmaktayım. :slight_smile:

image

14 Beğeni

21 Beğeni

14 Beğeni

Geç oldu ama başlayalım artık.

35 Beğeni