Okuyorum (Görsel Başlık)

37 Beğeni

Hazır baharı da hissediyorken masama konuk etmek istedim çiçeğimi. Tehlikeli Oyunlar için ne desem az kalır, çok sevdim.

37 Beğeni

O nasıl bir hayat hikayesidir o_O

33 Beğeni

Yavaş yavaş aldığım yeni kitapları okuyorum.

26 Beğeni

Tatlı tatlı zorlanıyorum bakalım, bittiğinde ne düşüncem çok merak ediyorum.

29 Beğeni

32 Beğeni

@sultiderler tavsiyesi ile Suzan Defter’e başladım. Kitap günlükler halinde ve sol taraftar bir karaktere, sağ taraf ise diğer karaktere ait. Aynı gün içinde yazdıklarını peş peşe okuyorum. O yüzden 2.karakteri okumak için kitabın önceki sayfalarına dönmem gerekiyor. Çok ince bir kitap, henüz başlarındayım. Karakterleri yargılamadan okumaya çalışıyorum :upside_down_face: .

24 Beğeni

İlk önce bir karakterin tüm günlüklerini okumuştum ve hepsi bitince diğer bir karaktere dönmüştüm. Sizin okuma şekliniz de mantıklı :blush: İyi okumalar. Umarım seversiniz.

2 Beğeni

Ben de başta sizin gibi yapayım diye düşündüm ama tarihler aynı olduğu için peş peşe okuyayım dedim. Teşekkür ederim size de iyi okumalar :slight_smile:

2 Beğeni

Rica ederim. Teşekkürler :blush:

2 Beğeni

Epsilon’dan beklenmeyecek kalitede bir baskı olmuş. Umarım aynı şeyi çeviri ve editörlük için de söyleyebilirim…

22 Beğeni

31 Beğeni

Kapak çok hoşmuş.

Hangisi olduğunu belirtme gereği duymadım xd

3 Beğeni

24 Beğeni

Ben açılışı yapıyorum. Forumda okuyanı görmedim. Umarım daha ilk 100 sayfasından pes etmem.

25 Beğeni

:books: ve :smoking: :smoking:

28 Beğeni

Imzalı oldugu için almıştım ama hayal kırıklığı oldu ben beğenemedim.

14 Beğeni

Drizzt Efsanesi 2: Sürgün

İlk kitabı altı yıl aradan sonra tekrar okuyunca neredeyse ilk kez okuyormuşum gibiydi. İkinci kitap ile devam ediyorum. 13. kitaba geldiğimde 14 - 15- 16-17-18-19 çok uzatmadan çıkmış olur umarım. :slight_smile:

24 Beğeni

Sabah Moon Knight izlerken sıradaki diskdünya kitabı geldi aklıma. Bu bir işaret olmalı.:sweat_smile:

28 Beğeni

18 Beğeni