Hazır baharı da hissediyorken masama konuk etmek istedim çiçeğimi. Tehlikeli Oyunlar için ne desem az kalır, çok sevdim.
@sultiderler tavsiyesi ile Suzan Defter’e başladım. Kitap günlükler halinde ve sol taraftar bir karaktere, sağ taraf ise diğer karaktere ait. Aynı gün içinde yazdıklarını peş peşe okuyorum. O yüzden 2.karakteri okumak için kitabın önceki sayfalarına dönmem gerekiyor. Çok ince bir kitap, henüz başlarındayım. Karakterleri yargılamadan okumaya çalışıyorum .
İlk önce bir karakterin tüm günlüklerini okumuştum ve hepsi bitince diğer bir karaktere dönmüştüm. Sizin okuma şekliniz de mantıklı İyi okumalar. Umarım seversiniz.
Ben de başta sizin gibi yapayım diye düşündüm ama tarihler aynı olduğu için peş peşe okuyayım dedim. Teşekkür ederim size de iyi okumalar
Rica ederim. Teşekkürler
Epsilon’dan beklenmeyecek kalitede bir baskı olmuş. Umarım aynı şeyi çeviri ve editörlük için de söyleyebilirim…
Kapak çok hoşmuş.
Hangisi olduğunu belirtme gereği duymadım xd
Drizzt Efsanesi 2: Sürgün
İlk kitabı altı yıl aradan sonra tekrar okuyunca neredeyse ilk kez okuyormuşum gibiydi. İkinci kitap ile devam ediyorum. 13. kitaba geldiğimde 14 - 15- 16-17-18-19 çok uzatmadan çıkmış olur umarım.