Adalet Sıtması - Hasan İzzettin Dinamo
Sahaftan kitabı al kargo parası ver, kargoyu bekle… yazıcıdan çıkarıp okumak daha ucuz oldu.
Adalet Sıtması - Hasan İzzettin Dinamo
Sahaftan kitabı al kargo parası ver, kargoyu bekle… yazıcıdan çıkarıp okumak daha ucuz oldu.
Deniz Feneri, D&R’ın 8 Mart günü hediyesiydi- iki seneden daha fazla bir zaman önce, çevirmeni bilmediğim için okumaya cesaret edememiştim. Merak ettim, bu sıralar Woolf okumak istiyorum.
Swann’ların Tarafı beklediğimden daha keyifli ve anlaşılır benim için. Uzun zamandır ertelediğim için pişman oldum. Kayıp Zamanında İzinde serisi bende her iki basım olarak da var fakat eski baskılara kıyamadığım için bu yeni basımdan ilerliyorum
Burada görünce ikinci cildi halen okumadığım geldi aklıma. Aylar önce almıştım oysaki
Kayıp Zamanın İzinde - 2. Kitap
Swann’ların Tarafı yaklaşık 10 günde bitti. Bayram ve akraba ziyaretleri yüzünden bu kadar uzun sürmesi daha sinir bozucu da neyse Üç günde bitebilecek bir kitap, oldukça akıcı buldum. Niye bu kadar korkuluyor onu da anlayamadım. Dikkat ve özen istiyor doğru, yine de zor bir kitap olduğunu düşünmüyorum. İkinci kitaba başlıyorum şimdi.
Sizden de güç alarak başladım ve kesinlikle dediklerinize katılıyorum. Beklediğimden çok hızlı akıyor ve kendini okutturuyor. İyi ki sizden görüp cesaret etmişim. İyi okumalar
Teşekkür ederim size de iyi okumalar Sizin de okuduğunuzu görünce seriye devam etme gücü geldi bana da
Güçlerimizi birleştirdik gibi bir şey oldu sanırım
Swann’ların Tarafı’nı bu aya yaydığım için aralara kitaplar alarak ilerliyorum.
Arjantin Tangoları öykü kitabı, her gün birkaç öykü okuyarak ilerliyorum. Çok sevdiğimi siz benden daha iyi biliyorsunuzdur.
Uzun bir süredir Susan Sontag okumak istiyordum. Daima Susan’ı okudum. Çok güzeldi, yazarı tanımak için hoş bir eser. Şimdi ise günlüklerinden ilki olan Yeniden Doğan’la ilerliyorum.
Ben de aynı vallahi çıkar çıkmaz aldım da işte okuyacak o kadar çok şey var ki
Best Served Cold bayağı hardcore imiş. Kadim Kanunlar’dan daha sert (sanki). Devam etmeden önce araya eğlenceli bir kitap almak istedim.