Okuyorum (Görsel Başlık)

Uzuuun bir süredir kitap okumaya ara vermiştim. Daha doğrusu okuyamamıştım. Dönemi Drizzt ile açıyorum. Bayadır başlamaya niyetlendiğim bir seriydi umarım devamı gelir.

30 Beğeni

Bauchelain ve Broach serisinin ilk kitabı.

image

3 kitap birleşip collection olarak basıldı sonradan. Tekil kapaklar rezalet.

image

18 Beğeni

15 Beğeni

image

Hilal Şehir Toprak ve Kan Hanesi

12 Beğeni

30 Beğeni

16 Beğeni

Gaza geldim, Malazan ile devam. Bu sefer ICE.

20 Beğeni

Az biraz ekleme yapayım. Kitabın tasarımı değişmiş.

*Şömiz bir tık daha ince.
*Kabartmalı resim denemesini kaldırmışlar. :slight_smile:
*Kendi ip ayracını kaldırmışlar.
*Oval tasarımdan köşeli tasarıma geçmişler.

29 Beğeni

Kayıp Zamanın İzinde - 4. Kitap
Sodom ve Gomorra

İlk defa bir seriyi arka arkaya okuyorum ve sağ olsun pişman etmedi Proust. Zaten bu seriyi ara vererek okumak büyük bir hata olurdu. Çünkü kitaplar arasında ince bir bağlantı var koptu mu onarmak mümkün olmaz bence. Düzenli bir kurgusu yok, dağınık bir olay örgüsüne de sahip olduğundan aldığım bu karardan memnun kaldım. Bu ay hepsi biter mi bilmiyorum ama bırakmayı düşünmüyorum.

27 Beğeni

26 Beğeni

Drizzt Efsanesi: 9 - Drow’un Mirası Dörtlemesi 3: Karanlığın Kuşatması

Kitabın hemen ilk sayfalarında Lolth ile (galiba) ilk kez karşılaşıyoruz. Seri boyunca hikayenin yeraltında olan kısımlarını nedense daha .çok beğendim.

.

28 Beğeni

25 civarı Drizzt kitabı okudum, bence de en güzel yerler Menzoberranzan kısımları. Drizzt harici Jarlaxle ve Zaknafein, bir de matronların entrikalarını okumak çok keyifli.

@Pyrewrath da en çok Regis ve Çattı-Brie olan kısımları seviyor. :joy:

5 Beğeni

Ben çok başlardayım seride. Regis sekizinci kitap ile bir ataga kalksada :slight_smile: henüz ilgimi cezbetmedi.

Jarlaxle ve Entreri için çok olumlu hislerim var. :slight_smile:

Çattı -brie(böyle mi yazılıyordu :slight_smile: ) şimdiye kadar dostların beyni değil ama vicdanı. Böyle bir topluluğa vicdan şart. :slight_smile:

1 Beğeni

Catti-Brie olması lazım. Telefonun azizliği. :smiley:

Ben Drizzt hatrına devam ettim seriye, giderek düşüyor kalite. Bakalım sen beğenecek misin?

Not: Son okuduğum Homecoming fena değildi. Onu beğendim. Belki 15 yıl ara verdiğim içindir. :slight_smile:

2 Beğeni

Finalde sorumlu olduğumuz kitaplardan biri , ön yargıyla başladım ama severek okuyorum .

20 Beğeni

Bana Salvatore’a mektup yazdırtma öldür şu karakterleri diye. :smiley: Timeless için hazırlanmak lazım bu arada. :slight_smile:

@alper Lolth ve onun üzerine dönen entrikalar hoşunuza gittiyse 10. kitap olan Şafağa Geçit sonrası Örümcek Kraliçe’nin Savaşı serisini tavsiye ederim. Tamamen Karanlıkaltı’nda geçen 6 kitaplık bir seridir. Farklı yazarlar tarafından Salvatore’un gözetiminde yazılmış olsa da hem tutarlı hem de lore açısından oldukça zengin kitaplardır. İthaki keşke en azından bu seriyi de bassa da okurlar bayram etse.

2 Beğeni

İşe yarayacağını bilsem çoktan yazmıştım. Biliyorsun ki ölseler de geri geliyorlar, lanet gibiler :joy:

Timeless Zaknafein ve Jarlaxle hikayesi miydi? Ona haziranda başlayalım. Haziranda Malazan 2 de olacak gerçi ama araya sıkıştırırım her türlü. :+1:

Bunu ben de okumadım. Bir ara bakacağım ama sevdiğim karakterler (Catti-Brie, Regis, Wulfgar :sweat_smile:) kitapta olmayınca sanki sıkılırım gibi hissediyorum.

2 Beğeni

26 Beğeni

Bir sepet tamamlama kitabıydı muhtemelen, elime gelmişken aradan çıkarayım :slight_smile:

25 Beğeni

İsa’nın Çocukluğu bitmek üzere. Alt metinde yatan ve diyaloglarla zenginleştirilen felsefeyi çok sevdim. Coetzee oldukça başarılı eserlere imza atmış.

Saramago okumayı seviyorum, gözüme bu çarptı. O yüzden başlıyorum.

28 Beğeni