Okuyorum (Görsel Başlık)

Ayın başında okumak için seçtiğim son kitaba geçtim. Daha ayın yarısındayız. Şaşkınlıkla takip ediyorum kendimi.

15 Beğeni

18 Beğeni

PKD’nin okumakta olduğum ilk kitabı

21 Beğeni

Kazım Taşkent Klasik Yapıtlar Dizisi ile seviyeli bir birlikteliğim var. <3

19 Beğeni

12 Beğeni

Bu serini ismi bana Avatar-Narnia karışımı bir seriyi çağrıştırıyor. Seri nasıl bir seri? Daha önce yorum yaptıysanız görmedim. Tavsiye eder misiniz?

Avatarı izledim ama Narnia’yı okumadım. Benzemiyor ona. Buradaki Avantia ülkenin ismi. Çocuk kitabı kategorisinde geçen ama bence yetişkinler içinde okunabilecek bir seri. Hatta 13-14 yaşından küçüklere ağır bile gelebilir.

4 kitap, ilk üç kitabı ben severek ve kısa zamanda okudum. Çok fantastik okumuş okurlara biraz basit gelebilir. Onun dışında eğlenceli.

1 Beğeni

18 Beğeni

19 Beğeni

Önümüzdeki ay kitap listesini tamamen Jaguar’dan yapıyorum.

13 Beğeni

E-kitap

12 Beğeni

Fitz’i gerçekten çok sevdim. Elimden bırakamıyorum.

38 Beğeni

Almayacağım, okumayacağım derken bu paylaşımlar, indirimler ile forumca bana da aldırdınız seriyi. :slight_smile:

14 Beğeni

Ben bile karton kapak yeter beğenirsem ciltliye çeviririm diyordum. Zor tutuyorum kendimi ciltli için. :woozy_face:

5 Beğeni

Bence hepimiz almalıyız. Hem Alfayı böyle güzel baskı ve kitaplar için desteklemiş oluruz. :slight_smile: Ben beğeneceğinizi de düşünüyorum.

@Erdal_01 kesinlikle ciltli baskı diyip sizi pişman ettirmek istemem ama çok güzel gerçekten. Okumaya kıyamıyorum. :relaxed:

@Jeeundo harika bir hediye olur. Benim doğum günüm yakın olsa ben de kendime alırdım. Fırsatı tekrar bulursanız kaçırmayın :slight_smile:

8 Beğeni

Sanırım dayanamayacağım artık. Ben ciltsiz alırım diye düşünüyordum ama daha fazla bu baskıya dayanamayacağım. Kendime doğum günü hediyesi bakıyordum. Bu olsun madem :smiley: .

Ekleme: Kidega’da fiyatı yükselmiş :cry: . Tekrar düşünce kaçırmam artık.

4 Beğeni

Fitz benim favori karakterlerimden biri oldu ya. Umarım hikayesinin devamını da Türkçeye çevirirler de okuruz.

4 Beğeni

23 Beğeni

Uzun zamandır Harlan Coben okumamıştım. Hasret giderelim. :slightly_smiling_face:

21 Beğeni

PKD’den daha fazla kafası güzel bir yazar var mıdır diye düşünürdüm, buldum. Yazarın hayat hikâyesini okuyanlar anlayacaktır cümlemi. :grinning_face_with_smiling_eyes:

19 Beğeni