Çok güzele benziyor
Evet çok güzel bir kitaptı.4 kısa öykü mevcut içerisinde.Sade ve güzel bir anlatımı var.Tavsiye ederim.
Paylaştığın için teşekkürler
Rica ederim ne demek
Oyununu oynayıp filmini izlemiştim zamanında. Eski film ve oyunlar 90 lı yıllarda. Kitabı da okuyayım dedim.
Sevdiğim bazı oyunların yapım hikayelerini anlatıyordu.
Italyan gerilim ustası Argento’yu kaleme almak için bu aralar okuduğum kitap. Yönetmeni biraz daha anlayabilmek için harika bir kaynak.
Ankara’da ağaç yok ama memlekette ağaç var adlı çalışma.
Bu lanet üstümden ne zaman kalkar tahmini. Ağaç linci yiyorum inanılmaz müthiş bi olay.
Üstüne yapıştı artık…
favorilerime ekledim, filmlerini çok severim belki okurum
İşin Aslı, Judit ve Sonrası bitmek üzere. Kadın-erkek ilişkilerini gerçeklikle anlatan bir kurguya sahip. Felsefi bir alt metni var, daha doğru bir cümle ile yazarın erkek anlatıcıda daha kapsamlı, daha yoğun anlatmak istediği bir derdi vardı. Çok sevdim, ne zamandır aklımdaydı. İkinci bölümü tekrar okumak istiyorum.
Şafak’ta Verilmiş Sözüm Vardı otobiyografik unsurlar içeriyor. Yazarın diline bayıldım.
Filmini çok beğendiğimden midir bilmiyorum ama kitabı da çok beğendim. Özellikle Don Carleone rolündeki Marlon Brando kitabı gözümde canlandırmada inanılmaz yardımcı oluyor.
İnkılap ve Altın Kitaplardan çıkan ama E Yayınlarının henüz yayınlamadığı 3-4 kitabı daha var yazarın. Onları da umarım yakın zamanda çıkarırlar.
Artık başlamanın zamanı diye düşündüm. Daha önce Mr. Pickwick’in Serüvenleri’ne başlamış ama devam edememiştim. Umuyorum Kasvetli Ev’i sonlandırabilirim.
İnşallah üstat. Ben yazarın dilini, tarzını ve çeviriyi çok beğendim