Okuyorum (Görsel Başlık)

22 Beğeni

Nöbetin 8. saati nihayet fırsatını bulabildim.

27 Beğeni

19 Beğeni

19 Beğeni

Lise yıllarımda okumuştum. Yazarın diğer kitaplarına karşın daha samimi bir üslup ile yazıldığını düşünüyorum. :blush:

30 Beğeni

İlk çizgi roman deneyimini yaşadım bunla birlikte. 45 dakikada bitti sanırım, ufak çaplı bir şok yaşadım, o kadar para verdim hemen bitti. Hiç f/p ürünler değillermiş şu çizgi romanlar :slight_smile: Muhtemelen Witcher serisini okuyup bu serüveni noktalayacağım.
Hikayeye gelecek olursak Witcher evrenine hayran olmama rağmen pek tatmin ettiği söylenemez. Yine de ortalama bir puanı hakediyor.

24 Beğeni

31 Beğeni

Dizi öncesi ben de okumayı planlıyorum. Bir ara sayfa 200’e kadar okumuş gerisini getirememiştim. Ama bu sefer affetmem. :joy:

3 Beğeni

Ben de diziye kadar elimdeki tüm Tolkien’leri okumaya çalışıyorum. 150 sayfa okudum bundan şimdiye kadar ve ilgimi kaybetmedim henüz. Umarım bitiririm. :slight_smile:

2 Beğeni

Bu sefer bitireceğim. :smirk: Malazan 1- Ay Bahçeleri

27 Beğeni

23 Beğeni

24 Beğeni

Diziden sonra okumak daha az kederlendirir belki.

Ben gömmek için okuyacağım. :joy:

33 Beğeni

28 Beğeni

22 Beğeni

Su Adamı’nı sevmişim.

30 Beğeni

BKK serisinde okuduğum ilk kitap ve harika gidiyor.

30 Beğeni

Gerilimli, heyecanlı bir polisiye. Sürprizli bir final olacağı kesin. Ama umarım yazar sürpriz yapacağım derken saçmalamaz. Malum, bazı yazarlar sürpriz final yazacağım derken bunu yapıyor. Yarın biter diye düşünüyorum.

Kitabı az önce bitirdim. Öncelikle söylemem gereken, kitap ortalama bir polisiye. Yani ne çok iyi ne de çok kötü. Umarım yazar finalde saçmalamaz diye ummuştum. Saçmalamadığını, mümkün olabilecek bir finalin ortaya çıktığını söyleyebilirim. Kitap ortalara kadar heyecanlı/gerilimli seyrederken aynı zamanda ileriye dönük bayağı umut vaat ediyordu. Sonrasında heyecan biraz düştü. Olaylar, cinayetlerin baş soruşturmacısı dedektif Jessica etrafında şekilleniyor genellikle. Final biraz sönük kalmış bana göre. Ama yine de ortalara doğru yaşattığı gerilim güzeldi. Nihayetinde kitap isminin hakkını veriyor mu diye sorarsanız, dudak bükerim. İndirimle uyguna getirilebilirse belki okunabilir. @pcd

25 Beğeni