Okuyorum (Görsel Başlık)

Haritasını çerçevelettin mi? Yoksa hikaye dünyanın neresinde geçiyor diye mi bakıyorsun?

Duvara yapıştırmak suretiyle sürekli bakışıyoruz. İçi gidenler için açıklama olsun bantlar kağıda zarar vermeden çıkıyor. :sweat_smile:

10 Beğeni

Duvar gördüğüm kadarıyla beton. Alçı değil yani çektiğin zaman boyayı kopartma durumun da yok. Güzel beğendim bu hareketi.

Annemin içine de su serpmesini isterdim ama o tamamen görüntü kirliliği olarak bakıyor bu kısma.:joy:

Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplardan biri. Karakter işleyişi, dinsel mite atıflar, konu bütünlüğü çok iyi. Steinbeck’in diline ne desem hafif kalır. :star: Kapak ve sayfa kalitesi İletişim’de daha iyi, kapağı da daha güzel. Sel’i -çok istediğim bir kitap olmadıkça- tercih etmiyorum.

30 Beğeni

Anneler ve bitmek bilmeyen telaşeleri.

@alys Kahveyi, çayı azalt. Su iç su. İçine biraz limon damlatabilirsin. :hot_face:

2 Beğeni

Konuyla alakasız ama dikkatimi çekti kalemlerimiz aynı sanırım. Benimki 7 yıllık emektar.:sweat_smile:

6 Beğeni

Bugün yeni aldım, normalde bayadır uçlu kalem kullanmıyordum. Lamy dolma kalemimi hastanede kaybettim, sanıyorum birileri çok sevmiş evinde konuk etmek istemiş. Geçici olarak en rahat bunu bulabildim :face_with_hand_over_mouth: Güzel bir pişti oldu :blush:

2 Beğeni

Bende de var ben de göstereyim mi?

2 Beğeni

21 Beğeni

Dolma kalemler bir yana tabii, kurşun kalem camiasının bir numarası benim için.

@Artorias rengi güzelse ilgileniriz.:face_with_monocle:

2 Beğeni

İlgilenmek işin hangi renginin olması lazım?

Rotring de kullandım hiç memnun kalmadım.
Kullandığınız kalem uygun fiyatlı ve işlevsel. İnceliği çok güzel, 7 senedir kullanıyor olmak da kalitesini gösterir zaten. Ben de Grip Versatil modelini seviyorum. :blush:

2 Beğeni

Zümrüt yeşili içi ışıltılı bir renk olduğunu biliyorum lâkin canlı görmedim. :buyucu:

Öyle bir şeyi hiç duymadım. Belki Auri de vardır. Onu almak için de Kvothe olmak lazım. :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Auri’nin dilinden anlayan, Felurian’ı dize getiren Kvothe’la damdan atlayan, kütüphaneye mumla girmeye çalışan, Ambrose’la amansız oğlan çocuğu kavgasına tutuşan aynı kişi olması beni hep şok içerisinde bırakmıştır. Canım prensesim Auri’ciğim kalem sendeyse kalabilir.

1 Beğeni

24 Beğeni

17 Beğeni

29 Beğeni
Kore Gazisi

3 Beğeni