Okuyorum (Görsel Başlık)

20 Beğeni

22 Beğeni

10 Beğeni

130319122522

8 Beğeni

20 Beğeni

Ben, Claudius okumam devam ederken bu kitabı da araya almak istedim. :slight_smile: Başlıyorum.

21 Beğeni

19 Beğeni

Merhaba benim ilgimi çeken bir kitap ama bir fikrim yok beğendiniz mi?

2 Beğeni

Çok polisiye türüne hakim değilim ama genel anlamda akıcı buldum. Hem modern Türkçe hem de zamanın Türkçesi ile iki ayrı içeriği içeriyor. Konu aslında tek cinayet üzerine odaklanmış, sıkılmadan kısa sürede okuyacağınızı tahmin ediyorum. Gerçek anlamda içerik 94 sayfa olması lazım, yani oldukça kısa.

3 Beğeni

24 Beğeni

Teşekkür ederim 1234

2 Beğeni

Kpss iptal olunca artık daha fazla sınav modunda kalamadım. Zaman Çarkı’na devam etmek yaralarımı saracak.

26 Beğeni

Seriyi okumadım ama 7-10 arası için bir nevi fetret devri diyorlar, akmıyormuş.

1 Beğeni

Daha çok 8-10 derdim hocam ben. 7 de muhteşem değil ama bence yine de gayet akıyor.

2 Beğeni

Geçen sene ara vermemin bir sebebi de bu durum. Kendimi zorluyorum bir şekilde. Neyse ki seri bu çabaya değecek kadar güzel.:sweat_smile:

@Howl kitap bitti güncelleme yapayım yorumuma. Bence kitap bir şekilde okunuyor ama fetret devri olduğu kesin. Olaylar akmıyor, ortam zaten kavurucu. Serinin artık ortası, bağlandığımız karakterleri daha canlı görmeliyiz ama serinin üçüncü kitabı gibi ya da ilk yüz sayfası gibi davranıyor yazar. Bu yüzden bir tıkanıklık var.

2 Beğeni

30 Beğeni

Fear the old blood

15 Beğeni

15 Beğeni

Bloodborne ait resmi bir hikaye yok ve okuduğunuz bir fan-fiction sanırım. Yorumlarınızı bir Bloodborne-sever olarak merak ediyorum :relaxed:

3 Beğeni

Nefretin zirvesi 10.cilt. Ben bu zamana kadar ne okudum, şimdi ne okuyorum dedirtecek bir cilt. :joy:

2 Beğeni