Okuyorum (Görsel Başlık)

Bilimkurgu romanları okumayı sevmem aslında ama ön yargılarımı kırıp bu kitaba başladım. Kitaplığımda öylece duruyordu bir şans vereyim dedim. Aynı zamanda PDF olarak ingilizce Harry Potter da okuyorum.

17 Beğeni

Okuduğum her Japon klasiğine yorum yapıyorum, bu kitabı da es geçmem :slight_smile:

3 Beğeni

17 Beğeni

39 Beğeni

19 Beğeni

22 Beğeni

Bloodborne ait resmi bir hikaye yok ve okuduğunuz bir fan-fiction sanırım. Yorumlarınızı bir Bloodborne-sever olarak merak ediyorum :relaxed:

Okuduğum derlemeyi uzun zamandır erteliyordum. Genel olarak oyunun evreninde arka planda dönen hikayeyi karakter ve olay bazlı bölümlere ayırmış. Aralarında bilmediğim veya hatırlamadığım kısımları barındırıyordu. Öncelikle yazar arkadaş her bölümün başında hikayenin oyun topluluğu tarafından kabul edilmiş somut kısımlarını detaylı bir şekilde anlatıyor daha sonrasinda bir uyarı yazısıyla bundan sonra anlatacaklarım benim kendi yorumlarım şeklinde ayırmış ki bizde okuyunca hepsi çok mantıklı geliyor. Kapsam olarak old hunters dlcsini de oynamış olmanız olayları anlayabilmek adına çok önemli zira karakterlerin ve varlıkların bir kısmı dlcde gördüğümüz, yüzleştiğimiz karakterlerden oluşuyor. Bu derlemede old ones kökeni, healing church kurucuları ve amaçları, yharnamdaki çılgınlığın sebebi gibi konular ele alınmış. Ps4 zamanı 2 kere ayrı hesapta platin leyin kafayı takmış biri olarak beni tatmin etti fakat çok büyük beklenti ile okumamak gerekiyor. Bir alternatif olarak nispeten güncel sayılabilecek youtube videolarindan gönderenin sonunda paylaşacağımı izlemekte kitapta anlatılan bir çok hikaye kısmını kapsıyor. Benim gibi evrenini, atmosferini vs çok beğendiyseniz ve detayları iyice kavramak istiyorsaniz tabi ki okunur fakat zamanımı okumaya ayırmak istemiyorum diyorsanız da videoyu izlemek benzer bir etki yaratacaktır.

4 Beğeni

Çok sürükleyici.

29 Beğeni

31 Beğeni

Benim için çok uzun bir seri. Cennete gidersem podcast olarak dinlemeyi talep ederim.

6 Beğeni

Bu yorumdan sonra merak edip baktım sesli kitapları 25-40 saat aralarında on küsür kitap! Başlamak için çok göz korkutucu.

3 Beğeni

26 Beğeni

Girdik bir yola. Bu yaz sıcaklarında umarım biraz içim ürperir.

28 Beğeni

Romanlardan ziyade öykülerini daha çok beğenmiştim ben.

2 Beğeni

Sevgili Buyifix, hangi hikayesiyle veya romanıyla başlarsan başla, ama sakın ‘Deliliğin Dağlarında’ kısa romanı veya uzun hikayesiyle başlama. Ben bu bölümle başlama gafletinde bulunarak, bir süre kitap okumaktan soğumuştum. O uzun cümleler, anlatımın kapalılığı ve duru olmayışı, konunun kağnı arabası yavaşlığında ilerlemesi ya da bir türlü ilerleyemesi beni çok yormuştu çok… bu da yazarın eseri yazarkenki müsveddesi, belli ki eser, yazarı da çok yormuş…

7 Beğeni

23 Beğeni

Ne yalan söyleyeyim deliliğin dağlarında ile başladım ve ilk kısımdan sonra sıcakta içim bayıldı kitabı kenara koydum. Uyarınızı dikkate alacağım ve deliliğin dağlarındayi pas geçeceğim. Halbusu ne de güzel ismi var romanın. :slight_smile:

3 Beğeni

Uzun cosmere yolculuğumda istedigim seriye geldimmm \(≧▽≦)/

21 Beğeni

Çok teşekkür ederim, paylaştığınız videoyu seyredeyim.

2 Beğeni

Yarısını çoktan geçtim, Dune serisini aralıklarla okudum, ama yine de beni içine aldı. Bu seri bittiğine göre yeni maceralara “Merhaba!”

29 Beğeni