Okuyorum (Görsel Başlık)

24 Beğeni

Yazarla tanışmaya doğru bir kitapla başlıyorumdur umarım. :slight_smile:

25 Beğeni

İlk Günday kitabım olacak. Heyecanlı ve meraklıyım.

28 Beğeni

16 Beğeni

15 Beğeni

Bitirdiğiniz zaman yorumunuzu merak ediyorum. İki üç cümle bile olsa hem Kinyas için hem Kayra için bi’şeyler karalarsanız çok güzel olur :slightly_smiling_face: Keyifli okumalar

2 Beğeni

Patronum hediye etti nereden aldı bilmiyorum malesef :pensive:

1 Beğeni

Tabi ki olur. Ben de yorumlamak istiyordum zaten. Çok teşekkür ederim. :relaxed:

1 Beğeni

36 Beğeni

Bilimkurgu okurken kendimi çirkin ördek yavrusu gibi hissediyorum ve biraz da çekinerek yaklaşıyorum doğrusu. Yakında bunu aşacağım ama :slight_smile: Forum sağ olsun :kalp:

34 Beğeni

Önce kamyon şoförü daha sonra Han Solo olmak isteyen bir yazardan dopdolu bilimkurgu öykü kitabı. Bakalım ne kadar iyi öyküler varmış.

31 Beğeni

Eskiden ben de çekimser yaklaşırdım ama en sevdiğim türlerden biri oldu. Keyifli okumalar dilerim. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Bilinmeyen biraz korkutuyor. İçinde matematik terimleri de varsa tamam :slight_smile: Matematiği hiç sevmiyorum, sanki kitapla sınava gireceğim de :slight_smile: Çok teşekkür ederim :relaxed: Güzel gidiyor bu arada.

2 Beğeni

40 Beğeni

Yarı yarıya anlaştığımız gibi. :wink:

2 Beğeni

İsmine kanıp geliyorum buraya ama ne altın var ne oluk :slightly_smiling_face: Tamamdır bir şeyler bulursam yarısı senin :innocent:

3 Beğeni

18 Beğeni

Masalların bu tarz “değişik” uyarlamalarını okumayı seviyorum. Bu kitaba da sıfır beklentiyle başladım. Bakalım Alice, Ölüler Diyarı’nda neler yapacak.:slightly_smiling_face:

16 Beğeni

Bitirince görüşlerinizi paylaşır mısınız? Merak ettim baya :sweat_smile:

1 Beğeni

29 Beğeni