Bu ara pek okuyamadım. Daha çok çizgi romanla geçiştirdim.
Unutulmuş Diyarlara dönüyorum tekrar, Dünyanın Omurgası ile.
Annem çizgi dizisini çok sever, tabi ben de severim. Ona almıştım ama okumak istemedi. Şimdi kendim okuyorum.
Ben,Claudius güzel kitaptı. İkinci kitabı bende merak ediyorum. Claudius’un hikayesi tam başlarken kitap bitiyordu çünkü.
Hocam bu cradle için tartışma konusu falan var mı? Unsouled yarısına yaklaştım ama kafa karıştıran bir nokta var Birde hikaye olarak anime izliyorsanız Lindon = Naruto havası aldım. Narutoyu da hiç sevmem
Onun dışında orta halli gidiyor. Takip ettiğim bir youtuber son kısmı çok iyiydi yoksa bir tık ortalama derdim demişti videosunda bakalım…
Çok hoş. Çok da acıklı ne yazık ki…
Heidi 'nin bir çocuk köle olduğunu anladığımdan beri o çıplak ayaklarını ne zaman görsem içim burkulur. Yine de hayata bağlılığını hep sevmişimdir.
Keyifli okumalar
Okuduktan sonra bir kaç cümle duymak isterim. Kont Belisarios iyidi, acaba Claudiuslar nasıl? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Ben, Claudius kitabında da kendini anlatıyordu Yani imparator olmadan önce neler yaşadığını, çocukluğunu… Çok şey de yaşanmış, kitabı okurken entrikalara boğuldum ama hoşuma da gitmişti. İkinci kitap hafif karmaşık başladı, ama açılır ilerleyen sayfalarda.
İlk kitap bitince yazacaktım aslında bir şeyler, ikisi bağlantılı olduğu için gerek duymadım. Biter bitmez düşüncelerimi paylaşacağım. Ben de teşekkür ederim
Çoğu zaman çevresindeki insanların ve Roma’nın hikayesini görüyorduk ama bu Claudius’un kişiliğiyle, insanlar tarafından nasıl göründüğü ile bağlantılı olduğu için çok sevmiştim bu anlatım tarzını.
Forumda sadece 3 kişi okuduğumuz için özel mesaj ile tartışıyorduk genelde. Konu açtım, soracağın soruyu serinin hangi kitabı olduğunu başa belirtip spoiler içinde yazarsan sonradan okuyacak arkadaşlara da kolaylık olur.
@isos81 'un serinin reklamını yapmak için kullandığı ve benim de hunharca alıntıladığım nokta tam olarak “Naruto sevenler bayılacak” cümlesi. Narutoya göre çok az duygusallık içerir ama progression fantasy olduğu üzere shounen animesi mantığıyla karakter(ler) hiç durmadan güçleniyorlar.
İlk kitap tabii biraz daha yavaş geçiyor, Wei Shi Lindon kardeşimizin motivasyonunu ortaya koyma kısımları biraz daha yavaş. Bir noktadan sonra ise sonraki 10 kitap boyunca neredeyse hiç durmayacak olan aksiyon başlıyor. Çerezlik bir seridir, ama türe meyiliniz varsa beğeneceğinize eminim.
Kendisine sürekli aptal ve budala denilmesine rağmen sakin kalması ve ilgi duyduğu alanlara yönelmesi çok ilgimi çekmişti. Ben olsam depresyona falan girerdim Neyse aptal yerine konulması iyi oldu, diğerlerinden daha uzun yaşadı. Anlatım tarzını ben de seviyorum. Hiç sıkıcı da değil.