Okuyorum (Görsel Başlık)

Maalesef alışveriş konusunda hiç başarılı değilim. Geçen ay sırf önüme reklam çıktı diye renkli yazıcı aldım. Sadece bazen düşünüyordum, ajanda için olsa iyi olur diye. Sonra bir baktım yazıcım var.:joy: Yani demem o ki yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

2 Beğeni

Türkiye de yaşadığımız için bence Kindle almak yerine android bir e-ink cihaz almak daha mantıklı. 3-4 yer dışında e-kitap alabildiğimiz bir yer yok.

Ben de Kindle kullanıyorum - kullanamıyorum desem daha doğru :slight_smile: - bugün alacak olsam Androd bir e-ink cihaz alırdım. Google Play kitaplar, Kitapyurdu e- kitap uygulamaları vs kurup daha rahat e-kitap satın alma veya abonelik ile erişebilirdim.

3 Beğeni

@deeepreader Öneririm dedikten sonra bu son yazdığın komik oldu. :joy:

@alper Önerin için teşekkür ederim. Ben şimdilik tekrardan kindle alma taraftarıyım. Alışkanlığım olduğu için. Fakat hiç de araştırma yapmadım.

2 Beğeni

Şaka olduğu anlaşılsın diye ayrı bir cümle olarak yazmıştım, keşke parantezli ünlem koysaydım.:joy:

1 Beğeni

Anlayamamışım. :joy: Fakat yine de komik geldi bana. :grin:

1 Beğeni

E-ink tam olarak nedir hocam? Yani bir ara kindle almayı düşünmüştüm ama Kindle’ dan farkı ne?

1 Beğeni

Kindle ekranları da e-ink denilen ekranlardan.

Dijital mürekkep ekran gibi bir anlama geliyor. Benim dediğim cihazların belki ekran boyutu ve
çözünürlük vs dışında ekran teknolojisi olarak bir farkı yok, e-ink android önerme nedenim. Kitap satın alabileceğimiz 3 -4 yer var. Cihaz android olunca kitap koruma olayları ile uğraşmadan play kitaplıktan doğrudan satın alma kolaylığı.

3 Beğeni

Anladım bilgilendirme için teşekkürler :sweat_smile:

2 Beğeni

22 Beğeni

Başlıyorum bakalım :smiley:

30 Beğeni

Goodreads hesabımdan dikkat ettim, bu sene hiç çizgi roman okumamışım. Şunları bir aradan çıkartayım.

30 Beğeni

Sayfa 60’a geldim ve sanırım sevdim kitabı :melting_face:

2 Beğeni

26 Beğeni

21 Beğeni

Detayı iyi yakalamışsınız

1 Beğeni

Bir Kış Yolculuğu-Şükran Yiğit

15 Beğeni

29 Beğeni

Pervin Abla- Mahmut Yesari

22 Beğeni