Okuyorum (Görsel Başlık)

Tek seferde okudum bitirdim. Baya beğendim ben ya herkese tavsiye ederim. Kitap cuma günü çıktı bu arada.

4 Beğeni

Bizim burda önerilen kitap beğenilmezse o kitabın parasını tavsiye eden ödüyor biliyorsunuz değil mi? :joy:

3 Beğeni

25 Beğeni

Elinde Bu kitap olan var mı? 450, 451, 454, 455, 458, 459, 462, 463, 466, 467, 470, 471, 474, 475, 478, 479. Sayfalar basım hatasından dolayı sınırım benim kitapta eksik. Rica etsem bana elinde olan varsa gönderebilir mi? En heyecanlı yerinde resmen sayfaların eksikliği şokunu yaşıyorum.

20 Beğeni

Bende var, yollayan olmadıysa gönderebilirim.

3 Beğeni

Çok sevinirim size zahmet olmazsa, yollayan olmadı henüz. :pensive:
Edit. Sevgili @Rozgun gönderdi (başka görüp de göndermek isteyen iyi yüreklilere bildireyim dedim), tekrardan teşekkür ederim. :smiling_face:

4 Beğeni

3 kitaplık Hakim’in Yolculuğu çizgi roman serisinin ilk kitabı

1- Suriye’den Türkiye’ye
2- Türkiye’den Yunanistan’a
3- Makedonya’dan Fransa’ya

15 Beğeni

Ben Jeff Lemire kitaplarına her zaman kefil olurum :smiley:

2 Beğeni

Oldukça uzun bir aranın ardından, bir süredir günlük kitap okumaya geri dönmenin adımlarını atmaya çalışıyorum. Fiyatları daha fazla yükselmeden öncelikli hedefim Zaman Çarkı’nı tamamlayıp alınacak diğer kitaplar için kaynak oluşturmaya başlamak olacak.

Aynı zamanda foruma da çok uzun bir aradan sonra tekrar dönmeye çalışacağım, pek çok başlıkta aktif olmayı deneyeceğim. -Diye umuyorum. :smiley: -

23 Beğeni

19 Beğeni

15 Beğeni

Ahmet Şimşirgil - Emir Timur

Otağ Serisi 2. Kitap

14 Beğeni

18 Beğeni

90-100 civarı okudum, çok unutmuşum :smile: Okudukça hatırlıyorum ama hızım epey yavaş gibi şimdilik.

Kapağına matbaa tutkalı bulaşmış sanki bunun ya :sweat_smile: Çıkar mı ki bu?

27 Beğeni

Final zamanı böyle hacimli bir kitaba başlayarak hata mı yaptım bilmiyorum :sweat_smile:

28 Beğeni

Büyük bir hata yapmışsınız. Çok güzel ve akıcı bir kitap. İnsan elinden bırakamıyor. Böyle zamanlarda sıkıcı kitaplar okumak lazım.

4 Beğeni

Bu sıralar aldığım ve okuduğum kitaplar II. Dünya Savaşı kalıntıları taşıyor. Fark etmemiştim. Manhattan Plajı’nı Tülin Er çeviri olduğu için almıştım. Ne anlatıyor bu derken elliye kadar geldim. Anlatım güzel.
Zaman Sığınağı hakkında ne desem bilmiyorum. Çok iyi kısımları var ama bazı yerlerde eksikleri olduğunu düşünüyorum. Gene de bitirmeden üzerine pek konuşmayayım.

27 Beğeni

Benzerini yaşadım. Bir süre daha devam ederse referans noktası halini alıp düşüncelere sirayet ediyor. Son 100 yıldaki herhangi bir olayı İkinci Dünya Savaşı’na bağlayabilecek kıvama gelmiştim. Kafede otururken arkadaşım belirtince farkına varmıştım.

4 Beğeni

Kesinlikle öyle. En son Kronik’ten I. ve II. Dünya Savaşı kitaplarını okumuştum. Mayıs sonu ve Haziran benim için yıkım ayı oldu. Kesinlikle mutluyum. Arayı soğutmuyor, farklı görüşler ile başka bir çerçeveden bakıyor gibi oluyorum. Ama bir tık fazlası da dediğiniz gibi ufak bir obsesyon haline gelebilir. :blush:

5 Beğeni

Bu kitap son zamanlarda birden bire patladı, çok övüldü ve sevildi. Haliyle merak ettim ben de, konusu da ilgimi çekince okumak için daha fazla bekleyemedim. Agota Kristof ile tanışalım bakalım.

24 Beğeni