Graves’in Claudius’larını ve Williams’ın Augustus’unu okurken “Ovidius” ismini çok sık gördüğüm şairlerden biriydi. Dönüşümler de mitolojilere ilgi duyduğum uzun zamandan beri hep listemdeydi. Okumak için şimdi tam zamanı bence
Büyücüler Zamanı’nı bitirmek üzereyim. İçinde yazarın hoş çizimleri var. Okudukça kitap hoşuma gitti diyebilirim.
Şık ise yazarın ilk romanıymış. 18 yaşındayken yazmış. Onu da keyifle okuyorum, epey de güldürüyor.
Dönüşümler devam ederken araya başka kitaplar almak istedim. Mitolojileri sevdiğim için bayıldım Dönüşümler’e…
Kıskançlık, Kayıp Zamanın İzinde’nin beşinci cildi Mahpus’tan alınmış bir kesit. Proust dozu almak için güzel bir bölüm Başlıyorum.
Seride 2.tur da İkizler serisi de bitti. Şimdi sıra gelecek nesil var. Seneler sonra tekrar başladığım seride bu sefer ingilizceler dahil seriyi tamamen hatmetmeyi planlıyorum. Büyuk ihtimalle bu senenin geri kalanı DL ile geçecek.
Hocam Blind Guardian dedin mi, benim aklıma hep The bard’s songs yada ashes to ashes geliyor. Onların yeri hep ayrı bende.
Vay be eski günler aklıma geldi gece gece