Ooo, altar mı burası?
Japon klasiklerine bayıldığım için sevgili eşim @SMTZHR minnoş bir mouse pad almış bana Klavye ve mouse setini de yazılarımı yazarken ponçik görüneyim diye almış
Japon klasikleri dizisi sayesinde Dazai yolculuğum bütün hızıyla devam ediyor. Merak ettiklerimi başka yayınevlerinden alabilirdim fakat diziyi bozmak istemedim. Beklememin karşılığını da aldım; tam üç eseri aynı zamanda basıldı.
Soytarı Çiçekleri yazarın ikinci intihar denemesinden sonra 1935 yılında yayımlanıyor. İnsanlığımı Yitirirken’in öncesini anlatıyormuş. Yozo Oba karakterini ilk kez bu eserde kaleme almış…
Başlıyorum.
Merhaba, evet altar
Ben yine Proust kuyusuna düştüm Şu kitaplığı alalı da bir ay oldu, henüz bir tane edinebildik. Kurarken de büyük hayal kırıklığı yaşadık. Çok dandikmiş İkea kitaplığı… Rani’den mutfak masası, çalışma masası aldık ve kurduk; onların kurulumu, malzemesi, bir sürü şeyi daha çok ve detaylı. Sağlam da.
İkea ise korunaksız ve dayanaksız bir şekilde yapmış bu kitaplığı… Çok doldurmak istemedim çöker falan diye. Yine de aldı baya. Neyse üç tane daha alacağız ama içim acıyarak
Bitince yorumlasana. Storytel’de var ama puanı biraz düşük. Benoni ve Victoria’yı ekledim kütüphaneme.
Tamam bugün öğlen bitirir, yorumu burada da paylaşırım.