Okuyorum (Görsel Başlık)

20 Beğeni

Şu an çok iyi gidiyor. Umberto Eco ile Jean Claude Carriere’in nehir söyleşisi tadında yazılarından ibaret. Her ne kadar ana tema kitaplar olsa da her telden konuşuluyor. Kendi kendini çok kısa bir sürede tüketebilen teknolojinin halen kitapların varlığını yok edemeyeceği örneklemelerle tartışılıyor. Daha bir çok konu mevcut. Mesela az önce Victor Hugo’nun 1862 yılında Sefiller’i yayınlamış olmasının ardından kitabın sadece 2 ay gibi kısa bir sürede Rio’da çevrilmiş vaziyette yayınlanmasının detaylarını anlatıyorlardı. Bilmediğimiz bir çok yazar ve eski eserlere ait bilgiler var. Şu an için okurken çok keyif alıyorum.

8 Beğeni

Tam benim sevdiğim tarz. Teşekkürler.

2 Beğeni

Sebep oldunuz aldım…okuyorum iyi ki almışım…Manguel yüzünden çok kitap almıştım
Onun kitapları gibi.

22 Beğeni

Kitabı yanılmıyorsam geçen yıl okudum ben de. Önceki yıl da olabilir, çünkü artık seneler su misali değil çığ misali geçiyor. Kitaplar ve edebiyat üzerine kurgu dışı okumayı sevenler için hoş bir kitap. Yer yer tekrarlar olsa da bir çırpıda okumuştum.

4 Beğeni

Evet çok akıcı gidiyor. Bu şekilde ağızdan çıktığı gibi aktarılan görüşleri ve konuşmaları seviyorum. Konularının çok ilgi çekici olması da ekstrası.

4 Beğeni

Simyacı bitti aynı gün buna başladık. 100 sayfa bitti şimdiden.

25 Beğeni

15 Beğeni

12 Beğeni

Cildi çok güzelmiş. Hangi yayınevi? Google’da bulamadım.

2 Beğeni

Merhaba, kendi ciltlemem… Oda yayınları…

3 Beğeni

21 Beğeni

Bir türlü fırsat bulup okuyamamıştım, akıp gidiyor. Peri Masalı Öncesi ısınma turu niyetine…

24 Beğeni

RIVER KINGS

Viking mezar ve gömülerinde bulunan farklı eşyalardan yola çıkarak, Vikinglerin doğudaki ticari faaliyetlerini anlatan bir kitap.

18 Beğeni

30 Beğeni

23 Beğeni

22 Beğeni

Baldurs Gate 3

15 Beğeni

Başlayalım bakalım.

33 Beğeni

Dünyaya gelen uzaylıların tamamen yasal yollardan insanların elindeki mal ve mülkleri tek tek satın alıp, sahibi oldukları bu mülkleri yıkıp yok ederek medeniyetin sonunu getirmesini konu alan bir romanmış. Ekonominin bilim kurgusu da olur mu demeyiz artık :laughing:

29 Beğeni