Şu an çok iyi gidiyor. Umberto Eco ile Jean Claude Carriere’in nehir söyleşisi tadında yazılarından ibaret. Her ne kadar ana tema kitaplar olsa da her telden konuşuluyor. Kendi kendini çok kısa bir sürede tüketebilen teknolojinin halen kitapların varlığını yok edemeyeceği örneklemelerle tartışılıyor. Daha bir çok konu mevcut. Mesela az önce Victor Hugo’nun 1862 yılında Sefiller’i yayınlamış olmasının ardından kitabın sadece 2 ay gibi kısa bir sürede Rio’da çevrilmiş vaziyette yayınlanmasının detaylarını anlatıyorlardı. Bilmediğimiz bir çok yazar ve eski eserlere ait bilgiler var. Şu an için okurken çok keyif alıyorum.
Tam benim sevdiğim tarz. Teşekkürler.
Sebep oldunuz aldım…okuyorum iyi ki almışım…Manguel yüzünden çok kitap almıştım
Onun kitapları gibi.
Kitabı yanılmıyorsam geçen yıl okudum ben de. Önceki yıl da olabilir, çünkü artık seneler su misali değil çığ misali geçiyor. Kitaplar ve edebiyat üzerine kurgu dışı okumayı sevenler için hoş bir kitap. Yer yer tekrarlar olsa da bir çırpıda okumuştum.
Evet çok akıcı gidiyor. Bu şekilde ağızdan çıktığı gibi aktarılan görüşleri ve konuşmaları seviyorum. Konularının çok ilgi çekici olması da ekstrası.
Cildi çok güzelmiş. Hangi yayınevi? Google’da bulamadım.
Merhaba, kendi ciltlemem… Oda yayınları…
RIVER KINGS
Viking mezar ve gömülerinde bulunan farklı eşyalardan yola çıkarak, Vikinglerin doğudaki ticari faaliyetlerini anlatan bir kitap.